Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024
PlusΓλυφάδα: Πήγαινε για προπόνηση στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ ο 14χρονος που παρασύρθηκε...

Γλυφάδα: Πήγαινε για προπόνηση στο Κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ ο 14χρονος που παρασύρθηκε από το τραμ

Ευτυχώς ο 14χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο “Αγλαΐα Κυριακού” για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το ατύχημα έγινε, το απόγευμα της Δευτέρας (21/10) στην οδό Διαδόχου Παύλου, μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο, έξω από τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας, όταν ο ανήλικος που πήγαινε για προπονηση, επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές, σε σημείο διέλευσης πεζών, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από συρμό του τραμ.

Στο σημείο κλήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Τροχαία.

Για το ατύχημα που είχε ο 14χρονος μίλησε στο newsit.gr ο πατέρας του παιδιού, εξηγώντας πως εκείνο το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο.

«Πήγε το παιδί να διασχίσει τις γραμμές γιατί πήγαινε στο κολυμβητήριο που έχει εκεί. Περνούσε το τραμ εκείνη την ώρα και χτύπησε το παιδί στο πλάι. Έπεσε κάτω και τρόμαξε πολύ. Υπάρχουν δέντρα στο σημείο που έχουν κρεμάσει και δεν φαίνεται τίποτα εκεί και έτσι γίνεται πολύ επικίνδυνο το σημείο.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι προβλέψιμη εκείνη η είσοδος για να πάει κανείς στο παραλιακό κολυμβητήριο. Το παιδί μου χτύπησε στο πρόσωπο έχει αμυχές αλλά ευτυχώς είναι καλά. Αν ήταν 5 μέτρα πιο μπροστά θα τον είχε παρασύρει κανονικά», τόνισε ο πατέρας του παιδιού.

“Περνούσαμε εδώ για πάμε στο κολυμβητήριο και ήταν ένα παιδί αιμόφυρτο, προφανώς πήγε να περάσει, δεν είδε το τραμ και έπεσε κάτω, χτύπησε τη μύτη του” δήλωσε μία μητέρα

“Και εμείς έχουμε παιδιά περνούν συνέχεια από εδώ και κάθε φορά προσέχουμε μη τύχει και περνάει το τραμ, θα έπρεπε να βάλουν κάποιες μπάρες”.

Τα πιο σημαντικά