Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024
PlusΤα 3 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη εβδομάδα

Η νέα εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι γεμάτη εμπόδια και δυσκολίες για κάποια ζώδια.

Με την άφιξη της εποχής του Σκορπιού στις 22 Οκτωβρίου, μια νέα «σκοτεινή» τρομακτική εποχή είναι προ των πυλών.

Η εποχή του Σκορπιού, όπως διαβάζουμε στο People, ενθαρρύνει να σκάψουμε βαθιά και να κοιτάξουμε μέσα μας, ενώ αυτή η εποχή του χρόνου στο σύνολό της επικεντρώνεται στις σχέσεις, τα κρυμμένα μυστικά και το κάρμα.

Πλησιάζουμε επίσης προς το τέλος μιας μακροπρόθεσμης διέλευσης με τον ισχυρό Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο πλανήτης βρίσκεται εκεί από το 2008 και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, προκαλώντας μας να βιώσουμε καρμικά μαθήματα σχετικά με την οικοδόμηση μακροπρόθεσμων δομών στη ζωή μας.

Όσον αφορά τον κοσμικό καιρό αυτή την εβδομάδα, θα μπορούσαμε να βιώσουμε κάποιες μάχες εξουσίας κοντά στις 22 Οκτωβρίου -αλλά αν επιδιώξουμε να επικοινωνήσουμε με μια ευαίσθητη αλλά γειωμένη φύση, θα μπορούσαμε να βγούμε νικητές.

Οπως διαβάζουμε στο People, τα τρία ζώδια που θα έχουν μια πιο δύσκολη εβδομάδα είναι ο Κριός, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος.

zodia 6

Τα 3 άτυχα ζώδια της εβδομάδας

Κριός

Για πολλά χρόνια οι Κριοί βιώνουν ισχυρούς μετασχηματισμούς γύρω από τις φιλοδοξίες και τον επαγγελματικό τους κόσμο.

Αυτό τους έχει δώσει την ικανότητα να παλεύουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους ωστόσο, τώρα, αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη άγχος αφού θα είναι η τελευταία ευκαιρία σας, η τελευταία περίοδος για να αδράξετε την ευκαιρία να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι και να αφήσετε αντίκτυπο στον κόσμο. Προσοχή όμως, εάν αισθάνεστε ανεκπλήρωτοι στον επαγγελματικό σας χώρο, πρέπει να είστε ρεαλιστές και να αλλάξετε τα σχέδιά σας γιατί αυτή η βδομάδα θα φέρει άγχος και σίγουρα δεν είναι καλή περίοδος για σημαντικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Από το 2008, Αιγόκερε, παρακολουθείς έντονες εμπειρίες να σε ακολουθούν σε κάθε στροφή. Το τελευταίο διάστημα έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις τη σκοτεινή πλευρά μέσα σου ενώ μέσα από τις έντονες συναισθηματικά φορτισμένες εμπειρίες και τις λάθος επιλογές έχεις αποδυναμωθεί. Αυτός ο κύκλος συνεχίζεται για εβδομάδες ακόμη. Θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και τσακωμοί ωστόσο, αν και αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη, υπάρχουν καλά νέα! μόλις περάσει αυτή η περίοδος, οι εντάσεις θα σταματήσουν.

Υδροχόος

Τις τελευταίες δεκαετίες, Υδροχόε, προσελκύεις ισχυρές καταστάσεις στη ζωή σου που σε έχουν αναγκάσει να αντιμετωπίσεις τους βαθύτερους και πιο σκοτεινούς φόβους σου. Το κάρμα σε ακολουθεί – ή σε στοιχειώνει για αυτό πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να βάλεις πιο πάνω την ψυχική σου υγεία και να προστατευτείς για το επόμενο διάστημα. Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι έντονη, με αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά και τσακωμούς, αν θέλεις όμως να απελευθερωθείς από τυχόν αρνητικά μοτίβα ή συμπεριφορές, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι.

Τα πιο σημαντικά