Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024
Ελλάδα«Λύκος» ο Λυκουρέζος - Ερωτευμένος και μαγκιόρης με τη νέα σύντροφό του

«Λύκος» ο Λυκουρέζος – Ερωτευμένος και μαγκιόρης με τη νέα σύντροφό του

Στον δρόμο που χάραξε ο έτερος “γύπας” ο … Πλεύρης. Παρά τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους και τις συζητήσεις γύρω από την ηλικιακή διαφορά τους, το ζευγάρι παραμένει αφοσιωμένο.

Η σχέση τους ξεκίνησε την παραμονή των Χριστουγέννων και έχει πλέον διαρκέσει εννέα μήνες, σύμφωνα με τον ίδιο τον Αλέξανδρο. Η κόρη του δικηγόρου εξέφρασε δημοσίως την αντίθεσή της με τα σχόλια που αφορούν την προσωπική ζωή του πατέρα της, υπερασπιζόμενη την επιλογή του.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια, δηλώνοντας ανοιχτά τον έρωτά του για την Τζένη Οικονόμου. Στη συνέντευξή του, τόνισε: «Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια. Είμαι ερωτευμένος!», δείχνοντας την πλήρη αφοσίωσή του στη σύντροφό του και τη σχέση τους, αψηφώντας τις κριτικές.

Δείτε τις φωτογραφίες

6Z3A4811__1_

 

6Z3A4806__1_

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» τον Οκτώβριο και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, δηλώνοντας ερωτευμένος.

Επιπλέον είχε τονίσει, ότι τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική του ζωή, δεν τα διαβάζει και δεν τον αφορούν.




Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει τα εξής: «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος».

Τα πιο σημαντικά