Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024
PlusΚακά μαντάτα για την Μαρία Αναστασοπούλου - Έμαθε τα δυσάρεστα σήμερα το...

Κακά μαντάτα για την Μαρία Αναστασοπούλου – Έμαθε τα δυσάρεστα σήμερα το πρωί

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθεί σκληρά, άλλωστε κανείς ποτέ δεν θα μπορούσε να της προσάψει ότι δεν το παλεύει.

Το ίδιο έκανε στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη αλλά και στη δική της προσπάθεια, το «Arena» που ξενιτευόταν στα 4 σημεία της Ελλάδας για να αποδείξει την ταυτότητα του τηλεοπτικού προϊόντος: Παλιό καλό ρεπορτάζ και όχι τόσο πολύ σε βάθος έρευνα.

Ωστόσο αγωνίζεται μάλλον προς τη λάθος κατεύθυνση καθώς στην εκπομπή «Live You» συνεχίζει να δέχεται το σφυροκόπημα ανελέητων ασθενικών μονοψήφιων ποσοστών τηλεθέασης με τον Άρη Πορτοσάλτε, να τον παίρνει η μπάλα της κατολίσθησης – έχοντας μόνο πρωτοκαθεδρίες στο ραδιόφωνο εδώ και χρόνια, καθώς  δέχεται το ωστικό κύμα ενός αδύναμου performance.

live you backstage gyrismata trailler 1

Αλλά ποιος νοιάζεται για ποσοστά τηλεθέασης όταν η Μαρία Αναστασοπούλου δηλώνει on camera στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», την περασμένη Δευτέρα ότι σημασία δεν έχει η επίδοση αλλά «αυτό το διαφορετικό» που κομίζει η εκπομπή, αλήθεια για πόσους και ποιους; Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι σκληρός στο συγκεκριμένο slot με το Mega να εκσφενδονίζει τη σκόνη του στον ΣΚΑΙ όταν προβάλλονται οι εκπομπές «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και «Πάμε Δανάη».

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποφεύγει να μιλήσει για τη διείσδυση στα κοινά, για το γκελ που κάνει στην κοινωνία σε ένα format το οποίο είναι άγνωστο πόσο θα αντέξει σε έναν ΣΚΑΙ που αλλάζει και ισχυροποιείται. Οι υπαινιγμοί του πάνελ της Super Κατερίνα δηλητηριώδεις: «Τι το διαφορετικό έφερε;» «Δεν ανακάλυψε και την Αμερική», «Εκπομπές καταγγελιών γίνονταν στον ΣΚΑΙ από το 1995».

Όσο για τις δηλώσεις της Αναστασοπούλου για άλλους συναδέλφους, πόση αβρότης! Πόση ευγένεια, καλοσύνη, πόσες μελιστάλακτες φιλοφρονήσεις. Δηλώσεις πίσω από τις οποίες ένας σκληρός κριτής θα έβρισκε αρκετή δόση διπλωματίας έως και υποκρισίας.

Και κάπως έτσι το είπαν στην εκπομπή της Super Kat.

Τους Οικονόμου-Παυλόπουλο αποκαλεί σταθερή αξία τους έχει αγάπη, πως θα μπορούσε άλλωστε, είναι συγκάτοικοι στο ίδιο κανάλι! H αγάπη της δεν εξαντλείται ωστόσο στο συγκεκριμένο δίδυμο, περισσεύει αρκετή και για την Ευλαμπία Ρέβη – έχει μάλιστα και αγωνία για το πώς θα πάει η εκποµπή της, δεν της φτάνει το άγχος της δικής της – η αγάπη επίσης είναι το συναίσθημα που χαρακτηρίζει τη σχέση της με τη Φαίη Μαυραγάνη πόσο μάλλον όταν εργάζονται στα διπλανά γραφεία στον ΣΚΑΙ.

Καλά λόγια και για τους Πανόπουλο-Πάτρα -ποτέ δεν ξέρεις – και βέβαια για τον Γιώργο Παπαδάκη από τον οποίο δεν χώρισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον ΑΝΤ1. Ανταλλάσσουν ευχές – λέει η Αναστασοπούλου – και τον αγαπά γενικώς όπως και την αγαπημένη του ομάδα. Αγάπη μόνο λοιπόν. Ούτε η Μαρία Αλιφέρη από το μακρινό 1980 να ήταν.

«Σας αγαπώ» (όλους).

Τα πιο σημαντικά