Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΣάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης: Mίλησαν για την προσωπική τους σχέση

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Mίλησαν για την προσωπική τους σχέση

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο έκανε πρεμιέρα το “The Reunion” στον ΑΝΤ1, με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να ενώνουν και πάλι τις ταξιδιωτικές τους δυνάμεις.

Στην έναρξη της εκπομπής, οι δύο παρουσιαστές αντιμετώπισαν με χιούμορ τις εντελώς διαφορετικές καθημερινότητες που αντιμετωπίζουν, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση. Οι δυο τους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με τον Σάκη Τανιμανίδη να αναφέρει πως “Έχουν περάσει 8, 9, 10 χρόνια περίπου και αυτή τη φορά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν αλλαγές. Η μεγαλύτερη διαφορά, αυτό δηλαδή που κραυγάζει από μακριά, είναι ότι πλέον έχω δυο παιδιά και το να ταξιδεύεις, ενώ αφήνεις πίσω σου μια οικογένεια, αλλάζει κάπως τα πράγματα”

Με τη σειρά του ο Γιώργος Μαυρίδης σημείωσε πως “Έχουν περάσει τα χρόνια, νομίζω ότι είμαστε πάρα πολύ ώριμοι. Νομίζω ότι άξιζε γενικότερα να έχουμε μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή μας, ώστε να το ξαναζήσουμε”.

Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης “Αν είσαι ταξιδιώτης, αν το έχεις μέσα σου, πάντα θα θέλεις να ταξιδέψεις. Πάντα θα θέλεις να πας σε ένα καινούργιο μέρος, να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους… Τελικά στη ζωή πάντα καταλήγεις στα παλιά σου λημέρια. Και εμείς φέτος θα φύγουμε πολύ μακριά, ελπίζοντας ότι αυτό το ταξίδι θα μας φέρει και πάλι κοντά”

Τα πιο σημαντικά