Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΛαμπερός γάμος στην ελληνική σόουμπιζ - Παντρεύεται διάσημος Έλληνας και βαφτίζει και...

Λαμπερός γάμος στην ελληνική σόουμπιζ – Παντρεύεται διάσημος Έλληνας και βαφτίζει και την κόρη του

Ο Πέτρος Κουσουλός εδώ και καιρό είχε αναφέρει πως σκόπευε να πραγματοποιήσει την βάφτιση της κόρης του τον Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν κατάφερε μαζί με την σύντροφό του να τελειώσουν άμεσα με τις ετοιμασίες, επομένως το ανέβαλαν για τον Οκτώβριο.

Και λίγο πριν το μυστήριο γίνει, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, το προσκλητήριο για την τελετή, η οποία δεν θα είναι μία. Θα γίνει και γάμος. Ο δημοσιογράφος αποφάσισε να παντρευτεί το κορίτσι του και θεώρησαν πως αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Το προσκλητήριο της γαμοβάφτισης του Πέτρου Κουσουλού

Το μυστήριο, λοιπόν, θα γίνει αυτό το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου και θα γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Η κόρη του θα πάρει το όνομα Εμμέλεια και μία από τις νονές θα είναι η Μαριλού Κόζαρη, η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, ενώ κουμπάρος του ζευγαριού ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

prosklitirio kousoulou

Εντωμεταξύ, συνέβη και ένα ευτράπελο, καθώς η wedding planner που ανέλαβε να οργανώσει τα πάντα για τον στολισμό, την εκκλησία και το τραπέζι, έκανε λάθος και έστειλε παραπάνω προσκλήσεις, σε άτομα που δεν θα έπρεπε και τελικά έπρεπε να της ζητήσει πίσω, δημιουργώντας μία σύγχυση, αλλά και μία ενόχληση από τα πρόσωπα που τελικά έμαθαν πως δεν ήταν όντως καλεσμένοι…

Δείτε το βίντεο:



Τα πιο σημαντικά