Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024
PlusΘρίλερ με πασίγνωστο τραγουδιστή που βρέθηκε νεκρός

Θρίλερ με πασίγνωστο τραγουδιστή που βρέθηκε νεκρός

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, καθώς ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction, έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένο Άιρες.

Μετά τον τραγικό θάνατο του σταρ των One Direction, Λίαμ Πέιν, στην Αργεντινή φωτογραφίες από την σουίτα του ξενοδοχείου του έχουν γίνει viral στα social media.

Σε αυτές διακρίνεται μία σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και διάφορα αντικείμενα διασκορπισμένα στη σουίτα, όπως ένα δοχείο σαπουνιού, σπίρτα, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Βρέθηκαν επίσης ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού και ένας αναπτήρας.

Υπολείμματα κεριών βρέθηκαν και στην μπανιέρα.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας υπάλληλος ξενοδοχείου ανέφερε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο πως πριν από την τραγωδία ο τραγουδιστής συμπεριφερόταν περίεργα, ενώ είχε πολλή ένταση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον διεθνή Τύπο, ο 31χρόνος Πέιν εμφάνισε πολύ επιθετική συμπεριφορά στο λόμπι του ξενοδοχείου, καταστρέφοντας το laptop του, με τις Αρχές να λαμβάνουν κλήση για έναν άνδρα που συμπεριφερόταν περίεργα «ίσως λόγω χρήσης ουσιών ή κατανάλωσης αλκοόλ».

Ο ξαφνικός θάνατος του Πέιν έχει σοκάρει τους θαυμαστές και τη μουσική κοινότητα.

Συντετριμμένοι οι θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο

Με το άκουσμα της είδησης, στο σημείο έσπευσε πλήθος θαυμαστών του Βρετανού τραγουδιστή, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Λίαμ Πέιν είναι νεκρός. Ήταν μόλις 31 ετών.

REUTERS/Agustin Marcarian

REUTERS/Agustin Marcarian

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα κέρδισε φήμη αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010.

Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

H τελευταία ανάρτηση του Λίαμ Πέιν λίγες ώρες πριν τον θάνατό του

Ο Λίαμ Πειν πρώην τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος One Direction βρέθηκε νεκρός ύστερα από πτώση από το μπαλκόνι του από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Αργεντινή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου παραμένουν ακόμη άγνωστες καθώς δεν έχει διερευνηθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Την τραγική είδηση για τον θάνατό του γνωστοποίησε το TMZ.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του ο τραγουδιστής είχε κάνει μια ανάρτηση στο snapchat στην οποία έλεγε πόσο καλά περνάει στην Αργεντινή και πόσο απολαμβάνει την διαμονή του εκεί.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει μια selfie του, την οποία συνόδευε με την εξής λεζάντα: «Είναι μια υπέροχη μέρα εδώ στην Αργεντινή».

Τα πιο σημαντικά