Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΔύσκολες ώρες για τη Bάνα Μπάρμπα: «Δίνω τη δική μου μάχη, φοβάμαι...

Δύσκολες ώρες για τη Bάνα Μπάρμπα: «Δίνω τη δική μου μάχη, φοβάμαι να μην αφήσω την κόρη μου»

«Κάνω κάποιες ανοσοθεραπείες οι οποίες με βοηθάνε, πάω πολύ καλύτερα», εξομολογείται η Βάνα Μπάρμπα.

Για το πρόβλημα της υγείας της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Δευτέρας. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι συνεχίζει τις θεραπείες της και πως από τον ερχόμενο Μάιο κι έπειτα θα μπορεί να πει με σιγουριά ότι ξέφυγε από τον κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε τα εξής: «Δίνω τη δική μου μάχη, τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Νομίζω θα περάσω τον πήχη μετά τον Μάιο. Κάνω κάποιες ανοσοθεραπείες οι οποίες με βοηθάνε, πάω πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση που είμαι εγώ. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Εγώ πάω καλά, δόξα τω Θεώ. Πιστεύω ότι μετά τον Μάη θα είμαι ελεύθερη να πω ότι ξεπέρασα το μεγάλο εμπόδιο».

Δείτε το βίντεο:



«Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου. Έχασα και τους γονείς μου, τη μητέρα μου πρόσφατα, έχασα την αδελφή μου… Τι άλλο έχω να χάσω; Το μόνο που είναι στη ζωή μου το πιο σημαντικό, είναι το παιδί μου. Πάντα ο γονιός, η μητέρα, σκέφτεται μη χάσει την επαφή με το παιδί της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Τα πιο σημαντικά