Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΞαφνικό τέλος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ξαφνικό τέλος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την τηλεοπτική παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, καθώς αλλάζει εν μέρει η συνεργασία του με το MEGA.

Όπως έγινε ανακοίνωσε ο Κώστας Τσουρός, η συνεργασία τους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σταματάει, με τον έμπειρο παρουσιαστή να παραμένει μόνο στην καρέκλα του στο «Buongiorno». Τον λόγο της απόφασης αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Η ανακοίνωση του Κώστα Τσουρού

«Όλα καλά. Δεν έχω να πω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Όλα είναι τέλεια», ανέφερε αρχικά για την αλλαγή στην ώρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA, που πλέον θα ολοκληρώνεται περίπου 20 λεπτά νωρίτερα.

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας τους με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Δε θα είναι, γιατί υπήρξε μια αναπροσαρμογή στην ώρα της εκπομπής και για αυτό αποφασίσαμε να μην είναι σε αυτό το μέρος. Αλλά όλα είναι καλά. Μιλήσαμε καλά με τον Ανδρέα. Εντάξει, δεν ήταν γραφτό να συνεργαστούμε φέτος. Άλλη χρονιά».

«Αυτό είναι απόφαση του καναλιού, δεν έχει να κάνει με εμένα. Όταν αποφασίζει το κανάλι… Έχει να κάνει με τον προγραμματισμό γενικότερα, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή», ξεκαθάρισε για τους λόγους που θα ολοκληρώνεται νωρίτερα η εκπομπή του το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το βίντεο:



Τα πιο σημαντικά