Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΌλοι οι καλεσμένοι μετά τον γάμο του Απόστολου Ρουβά θα θυμούνται 2...

Όλοι οι καλεσμένοι μετά τον γάμο του Απόστολου Ρουβά θα θυμούνται 2 πράγματα: Αυτό που έκανε ο Σάκης και… την μάνα του

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες το απόγευμα (12/10) ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και τα βαφτίσια και του γιου τους στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Ο παραμυθένιος γάμος Απόστολου Ρουβά-Φανής Γιαβρίδου κι ο αξέχαστος χορός του Σάκη Ρουβά

video1

Ο Απόστολος Ρουβάς και η εκλεκτή της καρδιάς του, Φανή Γιαβρίδου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου 12/10 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα ενώ, αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η βάπτιση του ενός έτους γιου τους.

Αμέσως μετά το διπλό μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε εστιατόριο στον Σχοινιά, με το νεόνυμφο ζεύγος να διασκεδάζει μέχρι το πρωί μαζί με τους καλεσμένους του.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς ήταν σίγουρα η στιγμή που ο Απόστολος Ρουβάς χόρεψε με τη σύζυγό του και τις φίλες της το «Άντεξα» του αδελφού του, ενώ ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να μη χορέψει και εκείνος μαζί με τον Νίκο Γιάννη, δείχνοντας μας τις χορευτικές ικανότητές του.

Δείτε το βίντεο:

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους σήμερα 12/10 ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου. Μάλιστα, μετά το μυστήριο του γάμου πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η βάπτιση του ενός έτους γιου τους που θα πάρει το όνομα Αλκίνοος.

Το ζευγάρι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά φυσικά ήταν και ο αδελφός του Απόστολου Ρουβά, Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τον μεγαλύτερο γιο τους, Αλέξανδρο, καθώς και τη μητέρα του τραγουδιστή.

Η στενή σχέση του Σάκη Ρουβά με τον αδελφό του Απόστολο είναι γνωστή. Ο Έλληνας σταρ άλλωστε έχει στηρίξει τον αδελφό του από την πρώτη στιγμή σε κάθε επαγγελματική του επιλογή ενώ ο γνωστός σεφ είχε αποκαλύψει ότι η επιθυμία του να γίνει μπαμπάς προέκυψε από τον πολύ χρόνο που περνούσε με τα ανήψια του.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

2 6 2 5 2 3 2 2

Τα πιο σημαντικά