Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024
διεθνήΤυφώνας Μίλτον: Άθικτο έμεινε το σπίτι που έδεσαν με ιμάντες – «Ούτε...

Τυφώνας Μίλτον: Άθικτο έμεινε το σπίτι που έδεσαν με ιμάντες – «Ούτε ένα κεραμίδι δεν έχει φύγει», λέει η κόρη του ιδιοκτήτη

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η ιδέα που είχε ένας κάτοικος της Φλόριντα προκειμένου να σώσει το σπίτι του από τη μανία του τυφώνα Milton.

Ο Πέδρο Κασάρες με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο κάρφωσε μεταλλικούς γάντζους στο έδαφος, τους έριξε περίπου 2,5 μέτρα τσιμέντο και στη συνέχεια πέρασε πάνω από το σπίτι του ιμάντες σαν αυτούς που χρησιμοποιούν για τα κοντέινερ στα πλοία.

O Κασάρες, ο οποίος είχε ζήσει ξανά την εμπειρία ενός τυφώνα το διάστημα που έμενε στην Καραϊβική, αποφάσισε ότι άξιζε να δώσει 22.000 δολάρια και να κάνει ειδική παραγγελία τους ιμάντες.

ima 252863 482432 type13262

Στην Καραϊβική οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν ξηλώσει την αλουμινένια σκεπή του σπιτιού του Κάσαρες, αλλά στη Φλόριντα το σχέδιό του πέτυχε.

Στο βίντεο που ανήρτησε η κόρη του στο TikTok φαίνεται το σπίτι να μην έχει υποστεί την παραμικρή ζημιά από τον τυφώνα Μίλτον.

«Ευτυχώς είμαστε καλά και εμείς και το σπίτι. Υπάρχουν απλά πολλά φύλλα παντού αλλά όλα τα άλλα είναι ανέπαφα. Αρκετοί στη γειτονιά έχουν πάθει ζημιές αλλά εμείς είμαστε οκ» είπε η κόρη του Κασάρες.

Δείτε το βίντεο:

@simplyuniquesmiles93

We made it through our second Hurricane and we are blessed to have no crazy damages to rhe home. My prayers still continue to those heavily affected during this time. Me and my dad are about to drive to see if anyone needs help🙏🫶🏼🏠#HurricaneMilton#CentralFL#Orlando#FLhomegoesviral#homestrappeddown#homedepot#lowes#USCC#cargocontrolstraps#acehardware#CNN#wash2news#spectrumnews#telemundo#univision#dailymail#abcnews#ukradiostation

♬ Inspirational – neozilla

«Το σπίτι είναι άθικτο. Ούτε ένα βότσαλο, ούτε ένα κεραμίδι δεν έχει φύγει από τη στέγη. Όλα είναι καλά. Δεν θα βγάλουμε τους ιμάντες μέχρι να τελειώσει ο τυφώνας!» πρόσθεσε.

Τα πιο σημαντικά