Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΠάολα: «Νόμιζε πως η Παολίνα μου ήταν το παιδί του» – Η...

Πάολα: «Νόμιζε πως η Παολίνα μου ήταν το παιδί του» – Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον άνδρα που είχε εμμονή μαζί της

Η Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega, με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις μαζί με τον Νίκο και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τον ανταγωνισμό στον χώρο της μουσικής, αλλά και για μια σοκαριστική εμπειρία από το παρελθόν με έναν εμμονικό θαυμαστή.
Υπενθυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό, μετά την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου (δείτε εδώ τι έλεγε η κατηγορούμενη στον τραγουδιστή) να προχωρήσει στα δικαστήρια με την υπόθεση της εμμονικής θαυμάστριάς του, την οποία κατηγορεί για παρενόχληση, πολλοί είναι οι επώνυμοι άνθρωποι που έχουν παραδεχτεί ανοιχτά ότι είχαν αντίστοιχες εμπειρίες.

Τι αποκάλυψε η Πάολα για τον εμμονικό της θαυμαστή

«Δεν είμαι καθόλου μια χαρά, έχω πολύ άγχος», παραδέχεται η Πάολα. «Πριν βγω στη σκηνή, φιλάω τον Χριστό και την Παναγία. Ξέρω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας, αλλά προσωπικά δεν το έχω βιώσει. Κι αν κάποιος ένιωσε ζήλια για εμένα, δεν τόλμησε ποτέ να μου το δείξει», είπε η τραγουδίστρια, περιγράφοντας πώς διαχειρίζεται τις προκλήσεις στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εμμονικό θαυμαστή. «Είχα κι εγώ έναν εμμονικό θαυμαστή, και είναι κάτι πολύ δύσκολο. Έζησα τραβηγμένες καταστάσεις, που δεν χρειάζεται καν να τις περιγράψω. Ο άνθρωπος αυτός πίστευε ότι η Παολίνα, η κόρη μου, ήταν το δικό του παιδί», εξομολογήθηκε.

Η Πάολα ανέφερε ότι χειρίστηκε την κατάσταση χωρίς νομικές διαδικασίες και ευτυχώς, ο εφιάλτης της ίδιας αλλά και της οικογένειάς της, κάποια στιγμή τελείωσε. «Κινήθηκα κάπως διαφορετικά και, ευτυχώς, σταμάτησε. Φοβόμουν πολύ τότε, ειδικά επειδή το παιδί μου ήταν μικρό, πήγαινε ακόμα στο Δημοτικό. Το παιδί μου είναι όλη μου η ζωή, το εμπιστεύομαι απόλυτα, αλλά δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους εκεί έξω», ανέφερε συγκινημένη, μιλώντας για την ανησυχία που ένιωσε ως μητέρα.

Δείτε το βίντεο:



Τα πιο σημαντικά