Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024
διάφοραΣυγκινεί ο Γιώργος Μαυρίδης: «Νιώθω ότι είναι η τελευταία φορά που ανεβάζω...

Συγκινεί ο Γιώργος Μαυρίδης: «Νιώθω ότι είναι η τελευταία φορά που ανεβάζω φώτο με την Μόλυ»

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης το βράδυ της Παρασκευής (11/10) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Μόλυ, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist μοιράστηκε τις σκέψεις του. Ο ίδιος εξήγησε πως έμαθε τι σημαίνει αγάπη τα χρόνια που η Μόλυ δεν είναι κοντά του, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε πως αυτή είναι πιθανόν η τελευταία ανάρτησή του με την αγαπημένη του σκυλίτσα.

“3 χρόνια πέρασαν από την μέρα που έφυγες και τώρα πλέον μπορώ να πω ότι ξέρω… Δεν έμαθα τι πάει να πει αγάπη στα 15 χρόνια που έζησα δίπλα σου, αλλά σε αυτά τα 3 που είσαι μακρυά μου!

Φέτος δεν χρειάζεται να είμαι εκεί δίπλα, να σου μιλάω, γιατί αυτή την φορά ταξιδεύεις μαζι μου! Νιώθω ότι είναι η τελευταία φορά που ανεβαζω φώτο με την Μόλυ, ίσως να εχω κάνει κάποια βήματα, ισως να θέλω να προχωρήσω ίσως πολλά, αλλά έτσι νιώθω.

Τέλος πάντων δώστε ενα φιλί και κάντε μια αγκαλιά στους τετράποδους φίλους σας, κάποια μέρα θα με θυμηθείτε” έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε την ανάρτηση του:

Τα πιο σημαντικά