Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024
διάφοραΕλένη Φουρέιρα: Η όμορφη στιγμή με τον γιο της

Ελένη Φουρέιρα: Η όμορφη στιγμή με τον γιο της

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Ελένη Φουρέιρα βιώνει μία από τις πιο όμορφες και δημιουργικές φάσεις της ζωής της, αφού η επαγγελματική επιτυχία και η προσωπική της ευτυχία δεν μπορούν να κρυφτούν.

Ο γιος της, Ερμής, αποτελεί σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ζωής της τα τελευταία δύο, περίπου, χρόνια, με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τη διαδικτυακή της παρέα. Πριν λίγες μέρες, η Ελένη Φουρέιρα είχε αποκαλύψει ότι είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για 48 ώρες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ με μία ανάρτησή της στο Instagram, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, η τραγουδίστρια τόνισε ότι η εβδομάδα της ήταν πραγματικά γεμάτη.

Δείτε τη φωτογραφία:

1 204

Ακόμα και στο πολυάσχολο πρόγραμμά της, όμως, η Ελένη Φουρέιρα φρόντισε να είναι “παρούσα” στην καθημερινότητα του γιου της, κάνοντας βίντεο κλήση για να τον δει και να του μιλήσει. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που αποκάλυψε τον τρυφερό τρόπο επικοινωνίας τους, ακόμα κι όταν είναι χώρια.

Τα πιο σημαντικά