Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024
διεθνή«Ήμασταν παντρεμένοι για 10 χρόνια με τρία παιδιά»: Τεστ DNA αποκάλυψε το...

«Ήμασταν παντρεμένοι για 10 χρόνια με τρία παιδιά»: Τεστ DNA αποκάλυψε το χειρότερο τους εφιάλτη

Έρευνα για το οικογενειακό της δέντρο

Μια ευτυχισμένη παντρεμένη γυναίκα που χρησιμοποίησε ένα τεστ DNA 23andMe για να εντοπίσει το οικογενειακό της δέντρο άρχισε να αμφιβάλλει αν θα έπρεπε να μείνει με τον σύζυγό της αφού είδε τα αποτελέσματα.

Η Celina και ο Joseph Quinones είχαν μια πολύ σύντομη ερωτοτροπία, παντρεύτηκαν μετά από μόλις τέσσερις μήνες και συνέχισαν να σας κάνουν παιδιά μαζί. Ήταν μετά την απόκτηση παιδιών που η Celina αποφάσισε να αρχίσει να ερευνά το οικογενειακό της ιστορικό.

zevgrai dna test

Είπε στο podcast του Love Don’t Judge: «Άρχισα πραγματικά να ψάχνω το DNA μου γιατί ήθελα να μάθω την κληρονομιά μου – η κόρη μου είναι πραγματικά μελαχρινή και ο γιος μου έχει σγουρά μαλλιά, το μεσαίο παιδί μου είναι ανοιχτόχρωμο και Όλοι θα ρωτούσαν “τι είσαι, τι είσαι;”

Τόσο η Celina όσο και ο Joseph, από το Κολοράντο στις ΗΠΑ, έστειλαν επιχρίσματα DNA. Όταν όμως επέστρεψαν τα αποτελέσματα, έμειναν έκπληκτοι. Αυτό που ανακάλυψαν δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! Ήταν ξαδέρφια.

Η αποκάλυψη «χτύπησε» στομάχι

«Όταν συνειδητοποίησα ότι ήμασταν ξαδέρφια, ήμουν λίγο άρρωστη στο στομάχι μου», εξήγησε η Celina. «Σκέφτηκα, «Να πάρουμε διαζύγιο; Υποτίθεται ότι θα είμαστε μαζί;»

Η δημοσίευση στο Tik Tok με τα σχόλια που δίχασε

Αλλά τότε η Celina αποφάσισε να ανακοινώσει τα εκπληκτικά νέα για τον σύζυγό της στο TikTok, γιατί πίστευε ότι θα ήταν «αστεία». Το κλιπ κέρδισε γρήγορα εκατομμύρια προβολές.

Δεν ήταν προετοιμασμένη για τον χείμαρρο κακοποίησης που ήρθε μετά από αυτό. «Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να ανατιναχθεί τόσο μεγάλη», είπε. “Ένα άτομο εκεί είπε “αυτό είναι τόσο ενοχλητικό, γιατί θα παντρευόσουν τον ξάδερφό σου;”

dhmosieysi tik tok

Η Celina προσθέτει ότι υπήρξαν δεκάδες άλλα σχόλια σε αυτήν την κατεύθυνση. Ένας έγραφε: «Μοιάζουν τόσο πολύ, πώς δεν ήξεραν;» Κάποιος άλλος σχολίασε: «Νιώθω άσχημα για τα παιδιά, ελπίζω ότι οι άνθρωποι δεν τα εκφοβίζουν», ενώ κάποιος άλλος είπε «Θα ντρεπόμουν αν ήταν αυτά τα παιδιά».

Μιλώντας για την ανακάλυψη σοκ της μαμάς του, ο έφηβος γιος του ζευγαριού είπε: «Αισθάνομαι λίγο περίεργα γι’ αυτό, γιατί δεν είναι κάτι για το οποίο θέλεις να καυχηθείς ή να το εκθέσεις στον κόσμο ή οτιδήποτε άλλο.

«Αν το έμαθαν πριν παντρευτούν, νομίζω ότι κάτι προφανώς δεν πάει καλά με αυτό, αλλά από τη στιγμή που το έμαθαν μετά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Κανείς από τους συγγενείς του ζευγαριού δεν αναγνώρισε ο ένας τον άλλον στο γάμο τους. Η Celina και ο Joseph ανακάλυψαν αργότερα ότι η γιαγιά του Joe από την πλευρά του πατέρα του είχε υιοθετήσει και η κακή τήρηση αρχείων σήμαινε ότι ο οικογενειακός τους δεσμός χάθηκε.

«Το Κολοράντο φαίνεται τόσο μεγάλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μεγάλο», λέει η Celina. «Όλοι γνωρίζουν τους πάντες και πιθανότατα όλοι είναι συγγενείς».

Ωστόσο, το ζευγάρι ξεκίνησε ακόμη και τη δική του πλατφόρμα γνωριμιών, που ονομάζεται Before We Be, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τους ανθρώπους από το να ξεκινήσουν μια σχέση με κάποιον με τον οποίο έχουν σχέση.

Τα πιο σημαντικά