Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΣοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα - Νεκρός 52χρονος

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα – Νεκρός 52χρονος

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 52χρονο νεκρό στην Ποσειδώνος – Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα – Πληροφορίες ότι προκλήθηκε από αυτοκίνητο που χτύπησε με υπερβολική ταχύτητα άλλο όχημα

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε άλλο όχημα που κατευθυνόταν από Πειραιά προς Βούλα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά, να πέσει σε δέντρο και στη συνέχεια σε σταθμευμένο όχημα. Την ίδια ώρα το δεύτερο όχημα έφυγε αριστερά και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Δείτε βίντεο:

Κατά πληροφορίες ο άτυχος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ηλικίας 52 ετών ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διεξάγονται από την τροχαία.

troxaio poseidono

troxaio poseidonos

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το MEGA, ένα τζιπ όχημα μεγάλου κυβισμού που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα, που εκείνο με τη σειρά του έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός ο 51χρονος οδηγός, που.

Το τζιπ σταμάτησε περί τα 60 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης αφότου ξερίζωσε δέντρο όπως και μια κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Στο τζιπ όχημα επέβαιναν δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άντρας, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της σύγκρουσης

Το Mega έφερε στο φως βίντεο αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων από την οποία έχασε τη ζωή του ένας 51χρονος.




Τα πιο σημαντικά