Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΠειθαρχικός έλεγχος για δύο οπλίτες και έναν δόκιμο – Συμμετείχαν σε εκδηλώσεις...

Πειθαρχικός έλεγχος για δύο οπλίτες και έναν δόκιμο – Συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ο πειθαρχικός έλεγχος των δύο οπλιτών και ενός δόκιμου, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκδήλωση του ΚΚΕ σε Αθήνα – Πειραιά και Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας απόψεις κατά του κυβερνητικού έργου.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Εμφανίστηκαν να δίνουν ομιλία με αντιπολεμικό περιεχόμενο-φορώντας τη στολή τους με τον μπερέ και το εθνόσημο, καταγγέλλοντας την αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα και για αυτό διατάχθηκε η διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς, χαρακτήρισε «αδιανόητο» αυτό που έκανε στρατιώτης, ωστόσο λίγο αργότερα τον «άδειασε» η Κουμουνδούρου, αναφέροντας ότι «η συμμετοχή στρατιωτών σε πορείες, με κορυφαίο παράδειγμα αυτή του Πολυτεχνείου, αποτελεί πράξη τεράστιου ηθικού, πολιτικού και ιστορικού συμβολισμού».

Ο κ. Παππάς επανήλθε σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του, ενώ διερωτήθηκε «τι θα γινόταν αν κάποιος στρατιωτικός έκανε πορεία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Πηγή: enikos.gr

Τα πιο σημαντικά