Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΤα ‘χασε ο εκτιμητής μόλις το είδε: Πήγε στο Cash or Trash...

Τα ‘χασε ο εκτιμητής μόλις το είδε: Πήγε στο Cash or Trash ένα «θησαυρό», του πρόσφεραν ποσό ρεκόρ και το αρνήθηκε

Σπάνιο συλλεκτικό αντικείμενο εντυπωσίασε στο Cash or Trash, φτάνοντας σε ρεκόρ τιμής στο παιχνίδι.

«Έρχομαι σήμερα στο Cash or Trash με μία έκπληξη. Φαίνεται παιχνίδι αλλά δεν είναι παιχνίδι» με αυτόν τον τρόπο ο 54χρονος Θοδωρής Βαμβακίδης παρουσίασε το συλλεκτικό του αντικείμενο στην εκπομπή του Star.

cash or trash 1

Το συλλεκτικό αντικείμενο που τους άφησε όλους άφωνους

Πρόκειται για μια σπάνια μινιατούρα αυτοκινήτου, μάρκας BMW, η οποία κατέγραψε ποσό ρεκόρ στο Cash or Trash, το οποίο βρίσκεται ήδη στην τέταρτη σεζόν προβολής του.

«Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα αριστούργημα. Θα περίμενα να δω κάτι αντίστοιχο σε μία δημοπρασία ενός κορυφαίου οίκου στο Μονακό, στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Ένα εμβληματικό αυτοκίνητο της BMW, το 328, το οποίο κατασκευάστηκε το 1938, ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1930. Έχει βενζινοκίνητο κινητήρα» ανέφερε με τη σειρά του ο εκτιμητής του Cash or Trash, Θάνος Λούδος.

Η διαπραγμάτευση θρίλερ

Η αρχική εκτίμηση του κ. Λούδου ανήλθε στα 8.500 ευρώ, με την τιμή εκτίμησης να ανέρχεται στα 8.600, προσφορά του Γιώργου Τσαγκαράκη, ωστόσο ο Θοδωρής Βαμβακίδης δεν πούλησε το αντικείμενο.

Το αντικείμενο, το οποίο έχει λάβει μέρος σε πραγματικό αγώνα Junior Cars στη Γαλλία, συνεπήρε τους αγοραστές και «ανεβάσε» τις ταχύτητες των προσφορών τους, που θυμίζουν αγώνα στην εμβληματική πίστα Λε Μαν!

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής με το εμβληματικό μοντέλο

Τα πιο σημαντικά