Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024
celebritiesΚατερίνα Καραβάτου: Αυτός είναι ο κούκλος και πάμπλουτος Τούρκος που του «έκλεψε»...

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτός είναι ο κούκλος και πάμπλουτος Τούρκος που του «έκλεψε» την καρδιά – Ο κεραυνοβούλος έρωτας, οι ανθοδέσμες και τα ραντεβού

Την Κατερίνα Καραβάτου πολιορκεί ένας κούκλος επιχειρηματίας από την Τουρκίας το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα.

Ο λόγος που η Κατερίνα Καραβάτου δεν εκθέτει τα προσωπικά της

Η παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη, έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως έχει υπογραμμίσει «δεν είναι ότι δε θέλω εγώ ή έχω αποκλείσει τον έρωτα, απλώς επειδή η Αέλια είναι 12 και μπαίνει στο ίντερνετ, αν δεν είναι κάτι το οποίο να αντέξει στον χρόνο, δε θα ήθελα να μιλάω για αυτό. Θα ήθελα πρώτα να έχω μιλήσει στα παιδιά μου και μετά να μιλήσω δημόσια. Η Αέλια είναι στην εφηβεία και έχει κάποια πράγματα που εμφανίζονται σιγά σιγά, αλλά είναι ένα τόσο γλυκό πλάσμα – γιατί ακούω διάφορα – μπορούμε να συνομιλούμε να μοιραζόμαστε διάφορα… Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη».

Η πολιορκία της Κατερίνας Καραβάτου από Τούρκο επιχειρηματία

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα, ένας Τούρκος επιχειρηματίας πολιορκεί την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, η οποία όμως μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ του.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος:

«Κούκλος είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας που μου είπαν ότι έχει ξετρελαθεί κυριολεκτικά με την Κατερίνα Καραβάτου και την πολιορκεί από την πρώτη ημέρα που την είδε… Οι ανθοδέσμες πάνε και έρχονται μου είπαν όπως και οι προτάσεις για ραντεβού αλλά το «φρούριο Καραβάτου» για την ώρα δεν έχει πέσει… Εκείνος πάντως δεν το βάζει κάτω και επιμένει… Λέτε να έχουμε κάτι ευχάριστο; Θα δούμε! Πάντως εκείνο που είναι οφθαλμοφανές είναι ότι η παρουσιάστρια είναι πιο κούκλα από ποτέ… Το βλέπουμε όλοι νομίζω… Τυχαίο;».

Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία της on camera όταν ρωτήθηκε για τον Τούρκο που την διεκδικεί

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Κατερίνα Καραβάτου για λίγες δηλώσεις.

Η παρουσιάστρια, εκτός από τα επαγγελματικά, για τα οποία απάντησε, της τέθηκε και μια ερώτηση για τα προσωπικά της, και συγκεκριμένα για ένα Τούρκο, που φαίνεται ότι την φλερτάρει πολύ.

Η ερώτηση προς την παρουσιάστρια ήταν: «Βγήκε ένα ποστ χθες που έλεγε ότι υπάρχει ένας Τούρκος που σε διεκδικεί με ανθοδέσμες, με γλυκά, αλλά το «κάστρο» Καραβάτου δεν πέφτει».

Με εμφανή αμηχανία, απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου: «Λοιπόν… Τώρα και κάστρο! Ωραία! Δεν κάνω δηλώσεις καθόλου γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί έχω τα παιδάκια μου και δεν θέλω…».

Δείτε το βίντεο:





Τα πιο σημαντικά