Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΜαθεύτηκε λίγο μετά τον γάμο - Δυσάρεστα νέα για Θεοδώρα και Μάθιου...

Μαθεύτηκε λίγο μετά τον γάμο – Δυσάρεστα νέα για Θεοδώρα και Μάθιου – Δύσκολες ώρες για τον Μάθιου Κουμάρ

Μια σύγχρονη… ανατροπή –  Έμεινε… άνεργος μετά τον γάμο ο Μάθιου Κουμάρ – Του πήραν την δικηγορική άδεια

Γιατί το ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια εξέδωσε απόφαση για αναστολή της άδειας άσκησης επαγγέλματος του Μάθιου Κουμάρ

Μία από τις πιο ευτυχισµένες περιόδους της ζωής της περνάει η Θεοδώρα Γλίξµπουργκ. Το περασµένο Σάββατο, 28 Σεπτεµβρίου, σε µια εντυπωσιακή τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία γαλαζοαίµατων συγγενών και φίλων, την οποία ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, που συζητήθηκε πολύ, η Θεοδώρα ενώθηκε µε τα δεσµά του γάµου µε τον επί χρόνια αρραβωνιαστικό της, τον Αµερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ, που ήρθε να φέρει µια σύγχρονη… ανατροπή στις παραδόσεις της τέως βασιλικής οικογένειας.

Και µάλιστα έπειτα από δύο αναβολές τεσσάρων ετών λόγω του COVID-19 και του θανάτου του πατέρα της Θεοδώρας, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’. Ωστόσο, αυτή την ευτυχισµένη περίοδο έρχονται να επισκιάσουν νοµικά ζητήµατα, που είχαν ως αποτέλεσµα την αναστολή της δικηγορικής άδειας του νέου συζύγου της Θεοδώρας.

Ο 34χρονος Αµερικανός δικηγόρος Μάθιου Κουµάρ µετά την απόκτηση του πτυχίου του στη Νοµική από το UCLA άρχισε να χτίζει την καριέρα του ως δικηγόρος στη Νότια Καλιφόρνια, όπου εδρεύει η εταιρεία του, FarMar Law Group, µε εξειδίκευση στην είσπραξη χρεών.

Σε µια υπόθεση µε τον ίδιο στο επίκεντρο, τον Ιούνιο του 2023, το Ανώτατο ∆ικαστήριο της Καλιφόρνια εξέδωσε την απόφαση SBC23-O-30433 για την αναστολή της άδειας άσκησης επαγγέλµατος του Μ. Κουµάρ για ένα έτος, έπειτα από παραποµπή του από τον ∆ικηγορικό Σύλλογο.

Είχε κριθεί ένοχος «για πολλαπλές παραβάσεις, που σχετίζονται µε τον χειρισµό κεφαλαίων καταπιστευµατικών λογαριασµών πελατών (CTA)». Φέρεται «να ανέµειξε προσωπικά κεφάλαια και κεφάλαια του δικηγορικού γραφείου σε καταπιστευµατικό λογαριασµό και να χρησιµοποίησε αυτά τα χρήµατα για προσωπικά και επιχειρηµατικά έξοδα», ενώ ανασταλτικά λειτούργησε και το γεγονός ότι «δεν απάντησε στα αιτήµατα του ∆ικηγορικού Συλλόγου σχετικά µε την πειθαρχική έρευνα».

f-1_selides_8_kai_9-8
f-1_selides_8_kai_9-9

 

Είχε κριθεί ένοχος «για πολλαπλές παραβάσεις, που σχετίζονται με τον χειρισμό κεφαλαίων καταπιστευματικών λογαριασμών πελατών (CTA)»

Ο Μ. Κουµάρ έπρεπε να συµµορφωθεί µε τις εντολές του Ανώτατου ∆ικαστηρίου της Καλιφόρνια, προκειµένου η απόφαση για αναστολή της άδειάς του να ανακληθεί έπειτα από έναν χρόνο. Πράγµατι, την 1η Μαρτίου 2024 έγινε άρση της αναστολής της άδειάς του.

∆υστυχώς, όµως, για το ζευγάρι, έναν µήνα αργότερα ο Μάθιου Κουµάρ ήρθε ξανά αντιµέτωπος µε άλλη µία πιθανή αναστολή της άδειάς του και ίσως µε ποινές που µπορεί να επηρεάσουν δραστικά την καριέρα του. Στις 11 Απριλίου 2024 κατατέθηκαν στο Ανώτατο ∆ικαστήριο νέες διοικητικές κατηγορίες εις βάρος του.

Σύµφωνα µε όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο, «ο εναγόµενος δεν συµµορφώθηκε µε τους όρους που συνδέονται µε τα πειθαρχικά µέτρα που του είχαν επιβληθεί στην υπόθεση SBC-23-O-30433».

f-2
f-3_selides_2_kai_3-2

 

«Αποτυχία»

Οπως αναφέρεται, σηµειώθηκε «αποτυχία προγραµµατισµού αρχικής συνάντησης µε το Γραφείο Αναστολών εντός 15 ηµερών από την ηµεροµηνία έναρξης ισχύος των πειθαρχικών µέτρων», «αποτυχία συνάντησης µε το Γραφείο Αναστολών εντός 30 ηµερών από την ηµεροµηνία έναρξης ισχύος των πειθαρχικών µέτρων», «αποτυχία πραγµατοποίησης ελέγχου για τους κανόνες επαγγελµατικής δεοντολογίας εντός 30 ηµερών από την ηµεροµηνία έναρξης ισχύος των πειθαρχικών µέτρων», «αποτυχία υποβολής τριµηνιαίων εκθέσεων στις 10 Οκτωβρίου 2023, 10 Ιανουαρίου 2024 και 10 Απριλίου 2024» και «αποτυχία ολοκλήρωσης του µαθήµατος e-Learning µε τίτλο “Κανόνες Επαγγελµατικής ∆εοντολογίας της Καλιφόρνια” εντός 90 ηµερών από την ηµεροµηνία έναρξης ισχύος της αναστολής».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται µε κεφαλαία γράµµατα, ο Μάθιου Κουµάρ θα µπορούσε να υποστεί µέχρι και διαγραφή από τον ∆ικηγορικό Σύλλογο. Το Ανώτατο ∆ικαστήριο µε την απόφαση SBC24-O-301 16, που εκδόθηκε στις 4 Σεπτεµβρίου 2024, διέταξε την αναστολή της άδειας του Μάθιου Κουµάρ και πάλι για ένα έτος.

f-3_selides_2_kai_3-3
f-4-1

Η άδειά του αυτή τη στιγµή είναι ενεργή, καθώς η τελική απόφαση αναµένεται τις επόµενες ηµέρες. Το αγαπηµένο ζευγάρι µετά τον γάµο του εξ όσων µαθαίνουµε επιστρέφει στην Καλιφόρνια. Η Θεοδώρα αναµένεται να γυρίσει στις υποχρεώσεις της (είναι ηθοποιός), συνεχίζοντας την καλλιτεχνική πορεία της. O Μάθιου Κουµάρ µετά την τελική απόφαση του Ανώτατου ∆ικαστηρίου θα πρέπει να ακολουθήσει τους όρους που θα του επιβληθούν προκειµένου να συνεχίσει την καριέρα του στη δικηγορία.

Πάντως, ο Μ. Κουµάρ λαµβάνει πολλή αγάπη από την τέως βασιλική οικογένεια, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις τους. «Αγάπη και καλή ζωή µαζί», ευχήθηκε ο αδερφός της Θεοδώρας, Παύλος Γλίξµπουργκ, µέσω Instagram, και έδειξε τη χαρά του για το νέο ξεκίνηµα του ζευγαριού µε φωτογραφίες που µοιράστηκε από την ηµέρα της επισφράγισης του κοινού τους βίου, του γάµου τους στην Αθήνα.

Πηγή: parapolitika

Τα πιο σημαντικά