Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024
celebritiesΈξαλλος ο Παρλιάρος για γάμο με Σεργουλόπουλο - Η αποκάλυψή του για...

Έξαλλος ο Παρλιάρος για γάμο με Σεργουλόπουλο – Η αποκάλυψή του για παιδί και Μαρία Μπακοδήμου

Στέλιος Παρλιάρος: Διευκρινίσεις για τον φημολογούμενο γάμο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου

Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τα ριάλιτι μαγειρικής και τη φημολογούμενη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, καθώς και για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Αρχικά, αναφερόμενος στην εμπειρία του με τα ριάλιτι μαγειρικής, όπως το «MasterChef», τόνισε ότι, παρόλο που έχει συμμετάσχει ως γκεστ κριτής, δεν θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του μόνιμου κριτή, καθώς δεν θεωρεί τον εαυτό του τόσο αυστηρό και δεν μπορεί να ενταχθεί στο ύφος των ριάλιτι: «Δεν είμαι τόσο αυστηρός και δεν μπορώ να κάνω ριάλιτι».

Στη συνέχεια, ο Παρλιάρος σχολίασε τις φήμες γύρω από τη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αστειευόμενος σχετικά με τη φημολογία για ένα παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί. Με χιούμορ διευκρίνισε: «Το πιο αστείο που έχουν γράψει είναι ότι έχουμε παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος!». Μάλιστα, αναφέρθηκε στα πρόσφατα γενέθλια του Φώτη, όπου βρέθηκε και ο γιος του Σεργουλόπουλου, και αστειεύτηκαν λέγοντας στον μικρό να πάει στον “μπαμπά”, δημιουργώντας ευχάριστες στιγμές.

Ωστόσο, ο Παρλιάρος εξέφρασε τη λύπη του για τη διακοπή επικοινωνίας μεταξύ του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους έχουν απομακρυνθεί: «Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία. Δεν λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τι έχει συμβεί». Ο ίδιος διατηρεί την εκτίμησή του και για τους δύο, τονίζοντας πως τους αγαπά τόσο ως ξεχωριστές προσωπικότητες όσο και ως δίδυμο.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος έδωσε απαντήσεις σε φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό σχετικά με το ενδεχόμενο υιοθεσίας παιδιού με τον στενό του φίλο, Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στέλιος Παρλιάρος: Αποκατάσταση της αλήθειας για τις φήμες υιοθεσίας και την αποχή από την τηλεόραση

Σε συνέντευξή του, ο Παρλιάρος αναφέρθηκε στα ψευδή σενάρια που τον θέλουν να έχει αποκτήσει παιδί με τον γνωστό παρουσιαστή, δηλώνοντας ότι αυτές οι φήμες έχουν παρελθόν και εξακολουθούν να κυκλοφορούν διαδικτυακά: «Αν ψάξετε στο Google, γράφουν ότι έχω παιδί με τον Φώτη. Αυτή η ιστορία υπάρχει εδώ και χρόνια».

Ο Παρλιάρος τόνισε ότι οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία βάση και εξήγησε πως η στενή φιλία του με τον Σεργουλόπουλο δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους σενάρια: «Έχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, ταξίδια και γιορτές. Γνωριστήκαμε πριν από 22 χρόνια στην εκπομπή “Σαν στο σπίτι σας” μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου, και η φιλία μας παραμένει δυνατή μέχρι σήμερα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχουμε παντρευτεί ή υιοθετήσει παιδί μαζί».

Αναφορικά με τις φήμες και τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν, ο Παρλιάρος ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει σημασία σε τέτοιες αβάσιμες πληροφορίες και μαθαίνει για αυτές μόνο μέσα από συνομιλίες με τους συναδέλφους του στο εργαστήριο: «Ό,τι ακούω για fake news και κουτσομπολιά, μου τα λένε τα παιδιά στη δουλειά. Εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια».

Στη συνέχεια, ο Παρλιάρος μίλησε και για την προσωρινή αποχή του από την τηλεόραση. Ανέφερε πως αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, καθώς είχε κουραστεί από τη συνεχή τηλεοπτική παρουσία: «Ο κόσμος με ζητάει, αλλά είχα κουραστεί. Είπα να ξεκουραστώ λίγο». Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για τα μαγειρικά ριάλιτι, επισημαίνοντας ότι, αν και δεν έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, έχουν καταφέρει να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στη μαγειρική. Τέλος, διευκρίνισε ότι δεν θα μπορούσε να είναι κριτής σε τέτοιες εκπομπές, καθώς θεωρεί τον εαυτό του πολύ «καλό» για να κρίνει σκληρά τους διαγωνιζόμενους.





Τα πιο σημαντικά