Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024
PlusΕίπε αuτές τις Ελληνικές λέξεις: Ο Ιταλοαργεντίνος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου έκανε...

Είπε αuτές τις Ελληνικές λέξεις: Ο Ιταλοαργεντίνος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη χώρα μας και αποθεώθηκε

Το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα εντοπίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς παραβρέθηκαν σε ένα επίσημο δείπνο που διοργανώθηκε προς τιμήν της Κιέρα Φεράνι.

Δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα σε επίσημο δείπνο

Αυτή η εκδήλωση σημείωσε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού από την αποκάλυψη της σχέσης τους, προσελκύοντας την προσοχή των ΜΜΕ. Κατά την αποχώρησή τους από το εστιατόριο, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τους πλησίασε, με την Αθηνά Οικονομάκου να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους δημοσιογράφους, αποφεύγοντας ωστόσο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τη σχέση τους.

Εκείνη την ώρα ακούστηκε ο Μπρούνο Τσερέλα να λέει, «Πρέπει να φύγουμε» στα αγγλικά και στη συνέχεια πρόσθεσε στα ελληνικά, «Έλα γρήγορα, γρήγορα».

Ο Μπρούνο Τσερέλα στη συνέχεια μιλώντας στα αγγλικά ανέφερε στη δημοσιογράφο, «Η μόνη λέξη που ξέρω στα ελληνικά είναι “γρήγορα”. Πρέπει να πάμε σπίτι. Ευχαριστούμε».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:



Τα πιο σημαντικά