Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΠαντρεύτηκε αγαπημένος ηθοποιός υπό άκρα μυστικότητα – Το διαφορετικό νυφικό και η...

Παντρεύτηκε αγαπημένος ηθοποιός υπό άκρα μυστικότητα – Το διαφορετικό νυφικό και η χρωματιστή ανθοδέσμη

Έπαιζε στις Ψυχοκόρες

Πολλοί είναι οι γάμοι της εγχώριας showbiz που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα και σχολιάστηκαν πολύ έντονα και στα social media, αλλά και στα κανάλια, όπως είναι για παράδειγμα εκείνος του Ανδρέα Γεωργίου ωστόσο στο ξεκίνημα του Οκτώβρη αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα μαζί με την σύντροφό του και ένας αγαπημένος ηθοποιός, χωρίς κανείς να το έχει πάρει χαμπάρι.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μαλάκη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, αν και ο ρόλος που τον ανέδειξε ήταν άκρως αντίθετος από εκείνον. Μιλάμε, φυσικά, για τον Ηλία Νάτση, τον βιαστή της Φρόσως από τις Ψυχοκόρες, στη σειρά του ΑΝΤ1 που έκανε πάταγο την περασμένη σεζόν.

received 303798127832120

Οι φωτογραφίες από τον γάμο του Χρήστου Μαλάκη

Πρόκειται για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ο οποίος πάντα κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, ωστόσο την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, την ημέρα που παντρεύτηκε τον έρωτά του, θέλησε να την μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανακοίνωσε μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το ευχάριστο συμβάν, και ξεκίνησε να δέχεται δεκάδες ευχές από τους ακόλουθούς του και τους θαυμαστές του.

Φαίνεται πως το μυστήριο έγινε σε δημαρχείο, με την καλή του να φορά ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα, όχι σε λευκό χρώμα όπως θα περίμενε κανείς, αλλά γκρι, με κεντημένα λουλούδια πάνω του. Ταίριαζε, μάλιστα, απόλυτα με το γκρι κοστούμι του γαμπρού!

Στις φωτογραφίες φαίνεται και η ανθοδέσμη που κρατούσε εκείνη, ενώ η ευτυχία είναι ολοφάνερη στα χαμόγελά τους και στις αγκαλιές τους και μετά την τελετή, αλλά και στο τραπέζι που φαίνεται πως ακολούθησε.

malakis suntrofos gamos

malakis gamos 1

gamos malakis

Τα πιο σημαντικά