Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024
celebritiesΣαν Θεές: H Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο σπίτι με την 16χρονη κόρη...

Σαν Θεές: H Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο σπίτι με την 16χρονη κόρη της, Βαλέρια

Ελένη Μενεγάκη: H γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει με την 16χρονη κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου, στο σπίτι τους – Μια τρυφερή φωτογραφία

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και σπάνια μιλάει για αυτά, όπως και πολύ σπάνια μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινές τους φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους στο σπίτι ή σε βόλτα.

Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για το γιο της Άγγελο Λάτσιο. Έχοντας μεγαλώσει έχει αποφασίσει πως δεν τον ενοχλεί η δημοσιότητα. Άλλωστε, τον έχουμε δει να την συνοδεύει σε επίσημες εκδηλώσεις και να φωτογραφίζονται μαζί. Πολλές είναι και οι κοινές τους φωτογραφίες ειδικά από τις διακοπές τους στα Άχλα της Τήνου.

Βέβαια, όσον αφορά τις κόρες της είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Όπως έχει ανακοινώσει η Λάουρα, η μεγάλη από τις τρεις κόρες της που σήμερα είναι 19 ετών, δεν ενδιαφέρεται να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και δεν θέλει να τις φωτογραφίζουν οι παπαράτσι όταν είναι μαζί, γεγονός που όλοι οι φωτογράφοι έχουν σεβαστεί.

Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την 16χρονη Βαλέρια Λάτσιου

Πριν μερικά λεπτά ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την Βαλέρια Λάτσιου η οποία είναι 16 ετών. Μητέρα και κόρη πόζαραν μέσα στο σπίτι τους στα Μελίσσια και η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα τους «Μελένια Παρασκευή».

Η πόζα με την κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου:

eleni menegaki kori 1200x1723 1Πανύψηλη, μελαχρινή κούκλα: Η 16χρονη Βαλέρια Λάτσιου βόλτα με τη μαμά Ελένη Μενεγάκη, σάστισαν οι περαστικοί

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα, μετά από ένα ξένοιαστο καλοκαίρι, καθώς οι δύο μικρότερες κόρες της, Βαλέρια Λάτσιου και Μαρίνα Παντζοπούλου ξεκίνησαν το σχολείο.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο φακός του ΟΚ! “τσάκωσε” την παρουσιάστρια μαζί με τη Βαλέρια Λάτσιου, την οποία απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι.

Μαμά και κόρη, ντυμένες casual, ψώνισαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας με προϊόντα τεχνολογίας. Και οι δυο φορούσαν μαύρα T-shirt, με τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης να το έχει συνδυάσει με τζιν παντελόνι, ενώ η 16χρονη με μια φαρδιά ανοιχτόχρωμη παντελόνα.

Η Βαλέρια Λάτσιου έχει περάσει τη μητέρα της στο ύψος, είναι μελαχρινή, πολύ λεπτή και γυμνασμένη, ενώ έχει απίστευτη ομοιότητα με την παρουσιάστρια.

16 6 650x687 1

Πριν από λίγους μήνες είχαμε δει την 16χρονη η οποία έχει περάσει τη μητέρα της στο ύψος και είναι μελαχρινή και πολύ λεπτή και γυμνασμένη μετά το μάθημα τένις που παρακολουθεί στην Κηφισιά.

c8fcb4060839411cbaf242a331e22dd0

Η Βαλέρια Λάτσιου μοιάζει πολύ στη μητέρα της, περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά της.

ea7b6bef05ce4833a0081397dd5aadc8

afed84ebf2134d6ba0eac2ce383428a2


Τα πιο σημαντικά