Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΡάνια Θρασκιά: Βγήκε σε άλλη εκπομπή πριν πάει στη Σκορδά - Παρεξηγήθηκαν...

Ράνια Θρασκιά: Βγήκε σε άλλη εκπομπή πριν πάει στη Σκορδά – Παρεξηγήθηκαν και τη μάλωσε

«Όταν κάποιος απαντά με ευγένεια και εκθέτει εσένα ή την εκπομπή, εμένα με στενοχωρεί πολύ»

Το πρωί της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, για να μιλήσει για την στροφή στην καριέρα της και την πολιτική σκηνή. Δημιουργήθηκε, ωστόσο, μία μικρή παρεξήγηση πριν βγει στον αέρα.

Η καλεσμένη, συγκεκριμένα, δεν είχε στο μυαλό της πώς λειτουργούν τα πράγματα στην τηλεόραση πλέον, και επειδή έξω από το στούντιο την περίμεναν κι άλλοι δημοσιογράφοι από άλλες εκπομπές, παραχώρησε δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν πριν βγει να συζητήσει με την Φαίη Σκορδά, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί.

Με το που πάτησε, λοιπόν, το πόδι της στο πλατό, ήταν αρκετά αμήχανη και δίσταζε να βγει μπροστά στην κάμερα, καθώς η παρουσιάστρια την είχε μαλώσει λίγο νωρίτερα. Το συζήτησαν, όμως, δημόσια και το έλυσαν πριν προχωρήσουν την συζήτησή τους.

Η παρεξήγηση της Ράνιας Θρασκιά με την Φαίη Σκορδά

«Μη ντρέπεσαι, έλα, έλα! Μη ντρέπεσαι, μπες μέσα! Άντε, έλα!», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τη Ράνια Θρασκιά να λέει: «Ντρέπομαι! Με μαλώσατε ακόμη δεν ήρθα! Τι να κάνω; Δεν ήξερα ότι η τηλεόραση έχει άλλα ήθη κι έθιμα πια».

«Ξέχασες μετά από 30 χρόνια;», την ρώτησε τότε η Φαίη Σκορδά και η ίδια αποκρίθηκε: «Η αλήθεια είναι ότι τα ξέχασα αλλά και ότι τότε δεν υπήρχαν τόσο ακραίες καταστάσεις. Όταν κάποιος απαντά με ευγένεια και εκθέτει εσένα ή την εκπομπή, εμένα με στενοχωρεί πολύ. Αλλά ίσως είναι τα νέα ήθη κι έθιμα…».

«Δεν πειράζει, κάθισε. Να σας εξηγήσω τι συνέβη. Επειδή ερχόταν στο στούντιο η Ράνια καλεσμένη σήμερα, περιμέναμε και την Κατερίνα Παναγοπούλου, περίμεναν από μία εκπομπή απ’ έξω, σου έκαν κάποιες δηλώσεις και μου λένε “παίζει η Ράνια απέναντι”. Λέω “Δεν ήρθε; Πού είναι η Ράνια και παίζει απέναντι;” Δεν πειράζει, όλα καλά. Σε μάλωσα;», εξήγησε, τότε, η Φαίη Σκορδά για να καταλάβει και ο κόσμος

«Με μάλωσες λίγο αλλά δεν ήξερα την ταχύτητα. Μου λες αν τα ξέχασα. Εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί άμεσα κάποιος να πει κάποια πράγματα άμεσα και να τα παίξουν απευθείας. Αυτά είναι καινούργια. Τον τελευταίο καιρό καταλαβαίνεις ότι ασχολούμαι με τελείως διαφορετικά πράγματα. Έχω μία άλλη νοοτροπία και δεν το φανταζόμουν ποτέ… Συγγνώμη για την όποια αναστάτωση», σημείωσε η Ράνια Θρασκιά στο τέλος, κλείνοντας το θέμα.

Δείτε το βίντεο:



Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή στην οποία μίλησε είναι το Breakfast at Star:



Τα πιο σημαντικά