Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024
Ελλάδα«Χείμαρρος» η Αναστασία Γιάμαλη για Ματούλα Ζαμάνη - «Πέταξε την μπλούζα όπως...

«Χείμαρρος» η Αναστασία Γιάμαλη για Ματούλα Ζαμάνη – «Πέταξε την μπλούζα όπως και ο Σάκης Ρουβάς»

Αναστασία Γιάμαλη για Ματούλα Ζαμάνη: “Είναι φίλη μου – Κλασική περίπτωση σεξισμού και χονδροφοβίας”

Η Αναστασία Γιάμαλη μίλησε ζωντανά την Πέμπτη για τη Ματούλα Ζαμάνη και το πολυσυζητημένο περιστατικό με τη μπλούζα που έβγαλε στο κλείσιμο της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων (18/9). Η δημοσιογράφος του MEGA εμφανίστηκε στην εκπομπή Buongiorno το πρωινό της Πέμπτης (3/10) και εξέφρασε την άποψή της για όσα ακούστηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την τραγουδίστρια και στενή της φίλη.

“Η Ματούλα Ζαμάνη είναι φίλη μου. Όλα τα σώματα είναι αποδεκτά, ας αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να εκφράζεται όπως νομίζει. Εδώ νομίζω ότι έχουμε μια κλασική περίπτωση σεξισμού και χοντροφοβίας. Η Ματούλα πέταξε στη σκηνή την μπλούζα της όπως έχουν κάνει από τον Mick Jagger μέχρι τον Σάκη Ρουβά. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε. Τα σχόλια τα είδα. Η πατριαρχία και ο σεξισμός δεν κάνει χάρη σε καμία μας.

Δεν μίλησα μαζί της (Με τη Ματούλα Ζαμάνη) γιατί από προσωπική εμπειρία κατανοώ ότι κάτι γίνεται μεγάλο χωρίς να είναι. Σε μια συναυλία της πέταξε την μπλούζα της ε και;” είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

Σε σχέση με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της εκπομπής της, η Αναστασία Γιάμαλη απάντησε: “Άλλαξα χτένισμα το Σάββατο και προφανώς μερίδα του διαδικτύου ενοχλήθηκε που τα είδε όλα τραβηγμένα πίσω. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία όμως. Αυτή είναι η καθημερινότητα κάθε γυναίκας εκεί έξω, είτε υπακούει στο πρότυπο της mainstream ομορφιάς όπως εμείς, είτε δεν υπακούει στο πρότυπο της mainstream ομορφιάς, όπως η Ματούλα Ζαμάνη. Αυτό είναι πολύ πιο βαθή. Είναι σεξισμός και πατριαρχία.

Σε ό,τι με αφορά είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν εκατομμύρια κακές γκριμάτσες μου στη διάρκεια της εκπομπής μου. Εγώ μιλώ έντονα, εκφράζομαι και δεν υπόκειμαι σε αυτό που λέμε “αστυνομία του τόνου μας”, γιατί οι γυναίκες πρέπει να κρατάμε και χαμηλό τόνο στον τρόπο της εκφοράς του λόγου μας. Όχι”.

Δείτε το βίντεο:



Τα πιο σημαντικά