Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΣΚΑΪ: Οι 2 εκπομπές που μπορεί να σταματήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα λόγω...

ΣΚΑΪ: Οι 2 εκπομπές που μπορεί να σταματήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Το καλό σενάριο είναι να μειωθούν σε διάρκεια τα συγκεκριμένα projects.

Δυσαρεστημένοι είναι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ με τις επιδόσεις των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της μεσημεριανής – απογευματινής ζώνης, καθώς παρά το δυνατό lead in από το δελτίο ειδήσεων, οι τρεις εκπομπές του σταθμού επιμένουν στα μονοψήφια νούμερα που κυμαίνονται μεταξύ 4% και 8%.

Δύο εξ’ αυτών, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN φλερτάρουν έντονα με το πρόωρο φινάλε, με το κανάλι να φέρεται να έχει αποφασίσει να «κόψει» ένα project τα Χριστούγεννα, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο λόγος για το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» του Μάρκου Σεφερλή και το «My Style Rocks», projects που δεν έχουν καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, έχοντας απέναντί τους προγράμματα που μένουν σταθερά στα διψήφια.

Το καλό σενάριο είναι οι εν λόγω εκπομπές να μειωθούν σε διάρκεια, ωστόσο το πιθανότερο είναι ένα από τα δύο να αποχαιρετήσει νωρίτερα τους τηλεθεατές και να μείνει εκτός προγράμματος πριν ολοκληρώσει τη σεζόν.




Έντονος προβληματισμός υπάρχει και για το «Still Standing», στο οποίο ο ΣΚΑΪ πίστευε πάρα πολύ τόσο λόγω του ότι το τηλεπαιχνίδι είχε «ξεκουραστεί» αρκετά μετά το τέλος του από τον ΑΝΤ1 όσο και διότι στα ηνία το κανάλι έβαλε τον Χρήστο Φερεντίνο.

Την ίδια ώρα, το τηλεπαιχνίδι έχει κοστίσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον σταθμό, μιας και φιλοξενείται σε ένα πλατό τόσο μεγάλο και ακριβό, που ουδεμία σχέση έχει με το αντίστοιχο της Μαρίας Μπεκατώρου, όταν το παρουσίαζε στον ΑΝΤ1.

Τελικά, το «Still Standing» με το ζόρι πλησιάζει το 8% στο δυναμικό κοινό, με το γενικό σύνολο να είναι πολύ πιο κάτω στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που δικαίως απογοητεύει το κανάλι.

Μέχρι στιγμής, πάντως, στην περίπτωση του Χρήστου Φερεντίνου δεν τίθεται θέμα πρόωρου φινάλε, μιας και το κανάλι έχει αποφασίσει να στηρίξει μέχρι τέλους το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι.




Τα πιο σημαντικά