Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024
PlusΡαγδαίες εξελίξεις με τον Μάρκο Σεφερλή πριν λίγο, δυστυχώς πολύ άσχημα νέα

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μάρκο Σεφερλή πριν λίγο, δυστυχώς πολύ άσχημα νέα

Η φημολογία γύρω από το όνομα του Μάρκου Σεφερλή έχει δημιουργήσει έντονο ντόρο στα social media και στις εκπομπές, κάτι που δεν φαίνεται να είναι ευνοϊκό για τον καλλιτέχνη. Η διοίκηση του ΣΚΑΪ φαίνεται να είναι ενοχλημένη και σχεδιάζει αλλαγές.

Μάρκος Σεφερλής: Το τηλεοπτικό μέλλον του ηθοποιού και οι αποφάσεις της διοίκησης του ΣΚΑΪ

Το μαγειρικό παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου» του Μάρκου Σεφερλή καταγράφει μικρότερες αποδόσεις σε σχέση με άλλα προγράμματα του καναλιού, τόσο στη μεσημεριανή όσο και στην απογευματινή ζώνη. Αν και είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, δεν αποκλείεται να γίνουν τροποποιήσεις στη ροή των προγραμμάτων.

1 1 2

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά είναι η ένταξη της νέας καθημερινής ταξιδιωτικής εκπομπής με παρουσιάστρια την Ευλαμπία Ρέβη στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Παράλληλα, η αναβίωση της σειράς «Ορκιστείτε παρακαλώ» από τον Μάρκο Σεφερλή παραμένει «παγωμένη», καθώς το κανάλι δεν έχει ακόμη αποφασίσει την υλοποίηση αυτού του project.

Αναμένονται ευρύτερες αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού, με μακροχρόνια προοπτική, δεδομένου ότι το πρόγραμμα για το πρώτο μισό της σεζόν έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτές οι εξελίξεις σχετίζονται με την ανάληψη της διοίκησης από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.



“Τελειώνουν” τον Μάρκο Σεφερλή: Η κίνηση του ΣΚΑΪ που δείχνει την ενόχληση για όσα είπε για Λιάγκα και παρουσιαστές

Ο Μάρκος Σεφερλής, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το σκετς για το Nemo στη θεατρική του παράσταση, μέσω του instagram απειλεί τους παρουσιαστές, που του ασκούν κριτική, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά αυτή να μην αρέσει στον ΣΚΑΙ.

Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους Έλληνες παρουσιαστές

Ειδικότερα, ο ηθοποιός στα βίντεο του υπογραμμίζει ότι θα βγάλει στη δημοσιότητα μηνύματα που έχει λάβει, κατά καιρούς, από παρουσιαστές, οι οποίοι τώρα του ασκούν αρνητική κριτική.

1 1 3

Τα αλλεπάλληλα διαδικτυακά ξεσπάσματα του Μάρκου Σεφερλή

Αυτά τα αλλεπάλληλα διαδικτυακά ξεσπάσματα του ηθοποιού φαίνεται πως οδήγησαν τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, όπου προβάλλεται η εκπομπή του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», να του ζητήσουν να περιορίσει αυτές τις αναρτήσεις.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, στο «Πρωινό», σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινού γυρίσματος, κάποια στελέχη του σταθμού, τον πλησίασαν και τον συμβούλεψαν να σταματήσει της τακτική που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ του τόνισαν πως αυτά τα βίντεο που δημοσιεύει καθημερινά δεν τον βοηθούν σε τίποτα.

Τα πιο σημαντικά