Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΧώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από 10 χρόνια γάμου και δυο κόρες

Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από 10 χρόνια γάμου και δυο κόρες

Θέλξη: Χωρισμός-βόμβα από τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή – Μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η γνωστή τραγουδίστρια Θέλξη κι ο επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη.

Το ζευγάρι πέρασε σοβαρή κρίση, έδωσε χρόνο στη σχέση του αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, με το διαζύγιο να αποτελεί μονόδρομο.

66f92247afe49

Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από 10 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νεφέλη και την Ίριδα.

66f922a5e8e1d 1

Ο γάμος κι η δημιουργία οικογένειας ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τη Θέλξη να απόσχει από το τραγούδια και τις πίστες για αρκετά χρόνια. Το 2023, περίπου μια δεκαετία μετά, η εντυπωσιακή λαϊκή τραγουδίστρια επέστρεψε στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη κι είχε επισημάνει ότι οι κόρες της παραμένουν η προτεραιότητά της.

Θέλξη: «Ο άντρας μου με παντρεύτηκε γιατί κάνω καλές πίτες»

Η Θέλξη συνάντησε τους δημοσιογράφους πριν καιρό και όταν εκείνη την ρώτησαν για τη σχέση της με την κουζίνα, εκείνη απάντησε ότι μαγειρεύει τα πάντα, αλλά σε κάτι είναι λίγο καλύτερη. Μάλιστα, το ταλέντο της στις πίτες ήταν ο λόγος για τον οποίο την παντρεύτηκε ο άντρας της.

«Μαγειρεύω πολύ. Θεσσαλονικιά αγάπη μου! Το είχα πάντα. Είχα μια γιαγιά που έκανε 2-3 φαγητά τη μέρα, εγώ με τη γιαγιά έρωτα, οπότε από πολύ μικρή ξέρω να μαγειρεύω πάρα πολλά. Ο άντρας μου λέει ότι με παντρεύτηκε γιατί κάνω καλές πίτες. Το πιστεύεις; Αλήθεια!», είπε η Θέλξη.

Στο πλατό του Happy Day ακολούθησαν σχόλια τα οποία ήταν το λιγότερο ξεκαρδιστικά.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά