Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΘεοδώρα & Μάθιου Κουμάρ: Τα πρώτα πλάνα από το γαμήλιο πάρτι -...

Θεοδώρα & Μάθιου Κουμάρ: Τα πρώτα πλάνα από το γαμήλιο πάρτι – Η στιγμή που κόβουν την τετραώροφη τούρτα

Ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/09) στον Μητρόπολη Αθηνών.

Κουμπάροι και παράνυμφοι του ζευγαριού ήταν ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia .

Δεκάδες ήταν οι απλοί πολίτες που έσπευσαν να δουν από κοντά τόσο την απαστράπτουσα νύφη όσο και τους λαμπερούς καλεσμένους, αρκετοί εκ των οποίων ήταν μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Η γαμήλια τελετή ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με τους νεονύμφους να ποζάρουν στα σκαλιά της εκκλησίας για τις καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες, ενώ ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Η δεξίωση ήταν ιδιωτική για τους 250 περίπου καλεσμένους και μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου φωτογραφίες.

Το πρωί της Κυριακής, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το μοναδικό, μέχρι στιγμής, βίντεο από τη γαμήλια δεξίωση, όπου βλέπουμε τη Θεοδώρα με τον Μάθιου Κουμάρ να κόβουν την τετραώροφη γαμήλια τούρτα του.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Πηγή βίντεο: greek_royal / Instagram

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Αυτά είναι τα επίσημα πορτρέτα του γάμου τους

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεου Β’, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι του ζευγαριού ήταν ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia .

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν απαστράπτουσα με τιάρα και μακρύ πέπλο, ενώ έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε γαμήλια δεξίωση για τους 250 περίπου καλεσμένους σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία της Γλυφάδας. Η εκδήλωση ήταν ιδιωτική και δεν υπάρχουν εικόνες από τη βραδιά.

Λίγο μετά τον γάμο, η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας δημοσίευσε τα επίσημα πορτρέτα του ζευγαριού.

Στις επίσημες φωτογραφίες, βλέπουμε τη Θεοδώρα και τον Μάθιου Κουμάρ να χαμογελούν πλατιά, ενώ ποζάρουν τόσο οι δυο τους όσο και με τις οικογένειές τους.

1100 cd9e4725 f9f4 48be 8baa f265daa01b77

1100 6ac332f8 00d9 442f 8656 d2a966169a32

Τα πιο σημαντικά