Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΠαντρεύτηκε σήμερα η πριγκίπισσα Θεοδώρα τον Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη Αθηνών

Παντρεύτηκε σήμερα η πριγκίπισσα Θεοδώρα τον Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη Αθηνών

Ο γάμος τους, έχει φέρει στην Αθήνα, γαλαζοαίματους από ολόκληρη την Ευρώπη

Ο γάμος της Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία κοσμικά γεγονότα της χρονιάς. Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύονται στη Μητρόπολη Αθηνών, μετά από δύο αναβολές. Ο γάμος τους, έχει φέρει στην Αθήνα, γαλαζοαίματους από ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν – Το φιλί έξω από την Μητρόπολη Αθηνών:

theodoragamos

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο:

dsc 3341

dsc 3343

dsc 3353

dsc 3369

gamos oikogeneia 4






















Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ παντρεύονται μπροστά σε συγγενείς και φίλους τους, που ταξίδεψαν στην Αθήνα από κάθε γωνιά της Ευρώπης και όχι μόνο. Υπάρχουν άλλωστε καλεσμένοι και από τις ΗΠΑ, όπου γνωρίστηκε το ζευγάρι και η μικρότερη κόρη του εκλιπόντος βασιλιά Κωνσταντίνου, έκανε καριέρα ως ηθοποιός.

Ο γάμος θα τελέσει από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας -Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της, η τέως βασιλική οικογένεια της χώρας.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν τις 17:30. Δείτε παρακάτω απευθείας όλα όσα συμβαίνουν στην Μητρόπολη Αθηνών.

Λίγο πριν τις 17:00 ξεκίνησαν οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων στη Μητρόπολη, που είχε στολιστεί, όπως ακριβώς επιθυμούσαν η νύφη και ο γαμπρός. Εξωτερικά είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα, που περίμεναν για να χειροκροτήσουν.

Η Θεοδώρα και ο δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ τα χρόνια που η 41Ος ετών σήμερα, μέλλουσα νύφη, έπαιρνε μέρος στη σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία. Η σχέση τους άντεξε στο χρόνο και πριν από 5 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Μητρόπολη, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο αδελφός της νύφης, Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ, το 2021, αλλά και οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία, το 1964, πριν από 60 χρόνια. Λίγη ώρα πριν στην  Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από όλο τον κόσµο η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα έφτασε για να παντρευτεί τον αγαπημένο της και όλα τα βλέμματα βεβαίως τράβηξε το εκπληκτιό νυφικό της!

theodoranifi 1

 

DSC 3292

Τιάρα
theodoranifi 2

Η Θεοδώρα λοιπόν φόρεσε την ιστορική τιάρα Cartier, την οποία φορούσε τόσο η Αννα-Μαρία όσο και η μεγαλύτερη κόρη της Αλεξία στους γάμους τους  και ήταν το οικογενιακό κειμήλιο που ολοκλήρωσε το bridal look της!

GettyImages 515492426 2 scaled

.

Την μυθική Khedive of Egypt τιάρα που φορούσε στον γάμο της και η Άννα Μαρία. Γεμάτη διαμάντια η συγκεκριμένη τιάρα είναι πλέον ένα πολύτιμο κτήμα της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, Παραγγέλθηκε στον οίκο Cartier από τον Abbas II, τον τελευταίο Khedive (έναν Οθωμανό αντιβασιλέα) της Αιγύπτου, στις αρχές του 20ού αιώνα. Η τιάρα Khedive of Egypt πέρασε στα χέρια της βασιλικής οικογένειας της Δανίας και στην πριγκίπισσα Ίνγκριντ. Η ίδια έφερε την τιάρα μαζί της στη Δανία όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Frederik (μετέπειτα Frederik IX) το 1935.Η Ίνγκριντ δεν φόρεσε αυτό το κομμάτι την ημέρα του γάμου της, αλλά χάρη στην επιρροή της έγινε η επίσημη γαμήλια τιάρα για όλες τις γυναίκες απογόνους της στα χρόνια που ακολούθησαν. Μετά το θάνατο της Ίνγκριντ το 2000, η τιάρα κληροδοτήθηκε στη μικρότερη κόρη της, την Άννα Μαρία, τέως βασίλισσα της Ελλάδας που την φόρεσε την ημέρα του γάμου της!

Πέπλο

DSC 3309

GettyImages 830388218 1

Photo by John Stillwell – PA Images/PA Images via Getty Images

Το ιστορικό πέπλο της οικογένειας συμπληρωσε επίσης το νυφικό της Θοεδώρας! Ενα κομμάτι είναι φτιαγμένο από ιρλανδική δαντέλα που το έχει φορέσει και η μητέρα της και η αδελφή της στους γάμους τους!Ενα μοναδικής τεχνοτροπίας κομμάτι που ταίριαζε τέλεια στο υψηλού γούστου bridal look της Θεοδώρας!

Μία εμφάνιση που μας εντυπωσίασε με το elegant style και την κομψότητα της Θεοδώρας!Aπό τις πιο όμορφε νύφες που εχουμε δει, να ζήσουνε!

Η ανιψιά της Θεοδώρας είναι μία από τις παράνυμφες και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες ήταν πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ!

6Z3A1478 large

Το TLIFE βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών και σου μεταδίδει κάθε λεπτό τι συμβαίνει στον γάμο της χρονιάς!

6Z3A1454 large

DSC 3238 large

6Z3A1666 large

Γάμος Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Οι γαλαζοαίματες αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

gamos 17

Η Μαρί Σαντάλ με τα τέσσερα παιδιά της

gamos 16

Η Αλεξία με τον σύζυγό της, Κάρλος Μοράλες Κιντάνα και τα παιδιά τους

gamos 15
gamos 14
gamos 13

Ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ και τον πατέρα της Τόμας Φλορ

gamos 12
gamos 8

Η Βασιλομήτωρ Σοφία

gamos 10
gamos 9
6Z3A0851

Ο Κώστας Καίσαρης

6Z3A0924

Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με τον σύζυγό της Αλέξανδρο

6Z3A0933
6Z3A1518

Η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, ξεκίνησε να βγαίνει µε τον Μάθιου Κουμάρ το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εμφανιστεί ως «Αλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Ο 34χρονος Κουμάρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχημένος δικηγόρος στο Los Angeles. Οι δυο τους ζούσαν στο L.A. όταν γνωρίστηκαν. Αρχικά όρισαν την ημερομηνία του γάμου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες –  μέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδημίας COVID-19.

Δείτε ολόκληρο τον γάμο:

Τα πιο σημαντικά