Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024
ζώδιαΗλιακή έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου - Αυτά είναι τα 3 ζώδια που...

Ηλιακή έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου – Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν

Ηλιακή έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν -Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 του μήνα, θα φέρει θετικές -και κυρίως ομαλές- αλλαγές για τρία ζώδια.

Οι εκλείψεις είναι εγγενώς έντονες και είναι γνωστές για τις ξαφνικές αλλαγές, τις συνειδητοποιήσεις και τις αναταράξεις.

Φέτος, η φθινοπωρινή ισημερία έφτασε ταυτόχρονα με τη διάρκεια της εποχής των εκλείψεων, οπότε η πρώτη μεγάλη λάμψη του φθινοπώρου θα είναι μια έντονη ηλιακή έκλειψη.

Όπως διαβάζουμε στο Your Tango, η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου λαμβάνει χώρα στο ισορροπημένο και προσανατολισμένο στις σχέσεις ζώδιο του Ζυγού και είναι η τελευταία έκλειψη που θα λάβει χώρα σε αυτό το μέρος του ζωδιακού κύκλου μέχρι το 2033.

Αυτή η λάμψη έρχεται να ολοκληρώσει ένα ταξίδι που σχετίζεται με τον εαυτό σας και τους άλλους ενώ θα ρίξει φως στο πώς οι ανάγκες και οι στόχοι σας ταιριάζουν με τις διαπροσωπικές σας συνδέσεις.

Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν- Έρχονται μεγάλες αλλαγές

Ταύρος

Η έκλειψη του Οκτωβρίου συμβαίνει στον έκτο οίκο σας, αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε για τις καθημερινές σας εργασίες και τις πρακτικές ευεξίας. Εργάζεστε για να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τελικά καταλαβαίνετε πώς να αφήσετε μερικές από τις ευθύνες που σας βαραίνουν.

Ο κοσμικός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη – η οποία είναι επίσης ο κυβερνήτης αυτής της λάμψης στον Ζυγό – στέλνει μαγικές δονήσεις τόσο στον Άρη όσο και στον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα στα όρια που θέτετε. Και αυτή τη στιγμή, ο Ουρανός στο ζώδιό σας δίνει ένα γλυκό φιλί στον διαισθητικό Ποσειδώνα, δίνοντάς σας ευχάριστα προφητικά όνειρα. Με τόσες πολλές θετικές πλανητικές ευθυγραμμίσεις να επηρεάζουν τον χάρτη σας παράλληλα με αυτή την έκλειψη, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Λέων

Ο Λέων θα περάσει πιο εύκολα με την ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε τις ιδέες και τα συναισθήματά σας στον κόσμο αλλάζει και τα τελευταία δύο χρόνια, έχετε ξεκινήσει ένα ταξίδι για να υιοθετήσετε εντελώς νέους τρόπους σκέψης. Με την έκλειψη του Οκτωβρίου στον κοινωνικό και πολυάσχολο τρίτο οίκο σας, ήρθε η ώρα να αφήσετε τους φόβους σας πίσω. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ως το μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, οι εκλείψεις έχουν πάντα σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς, καθώς περιλαμβάνουν πάντα μια επισφαλή ευθυγράμμιση μεταξύ του ήλιου και της σελήνης. Αλλά ακόμα κι έτσι, τα vibes αυτής της λάμψης θα φέρουν νέες ευκαιρίες προς το συμφέρον σας.

Τοξότης

Πόσο κοντά νιώθεις με τους ανθρώπους γύρω σου αυτή τη στιγμή; Η έκλειψη του Οκτωβρίου συμβαίνει στον κοινωνικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, οπότε σας ζητά να μάθετε πραγματικά για την τρέχουσα θέση σας στο συλλογικό σύνολο. Εάν αισθάνεστε χαμένοι και αποσυνδεδεμένοι από τους ανθρώπους γύρω σας, ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να απομακρύνεστε από ορισμένα σύνολα. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας ωθήσει προς καλύτερα μονοπάτια, πιο ταιριαστά σε εσάς.

Επιπλέον, ο κοσμικός κυβερνήτης σας, ο Δίας, σχηματίζει θετική όψη με τον ευαίσθητο κομήτη Χείρωνα που μπορεί να θεραπεύσει τυχόν προβλήματα σχέσεων – οπότε αν υπήρξαν δυσκολίες, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καταλάβετε πώς να προχωρήσετε. Ο καθορισμός ορίων θα μπορούσε να είναι το αντίδοτο που ψάχνατε.

Τα πιο σημαντικά