Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΔιευθυντής σχολείου αιμόφυρτος στο δρόμο από επίθεση μαθητή

Διευθυντής σχολείου αιμόφυρτος στο δρόμο από επίθεση μαθητή

Το επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, με τον διευθυντή να δέχεται επίθεση την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του για να μπει στο σχολείο.

Επίθεση από μαθητή της Β΄ Γυμνασίου δέχτηκε σήμερα το πρωί, διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου στα Δειλινά.

stigmiotypo othonis 2024 09 27 12.08.20

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο γυμνασιάρχης είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν στην είσοδο του σχολείου, άκουσε τον μαθητή να του απευθύνεται με άσχημο τρόπο. Τη στιγμή ακριβώς που έστρεψε για να του απευθύνει τον λόγο, δέχτηκε ένα πολύ ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο εξαιτίας του οποίου σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ ο μαθητής έσπευσε να εξαφανιστεί. 

Σύμφωνα με το θύμα της επίθεσης, έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο από το χτύπημα που δέχτηκε ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον εκπαιδευτικό στο νοσοκομείο.

Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα ήταν επιφανειακό και λίγο αργότερα έλαβε εξιτήριο. Ο δράστης που είναι μαθητής της Β’ Γυμνασίου, αναζητείται από την Αστυνομία, όπως και οι γονείς του. 

Πηγή: alfavita.gr

Τα πιο σημαντικά