Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΞέσπασμα από την Κατερίνα Ακριβοπούλου για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Ξέσπασμα από την Κατερίνα Ακριβοπούλου για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Ακριβοπούλου: Οργή για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται – «Με δύο λόγια βγάλτε λίγο τον σκασμούλη»

«Δεν είμαι ήρωας, ούτε θύμα. Όπως όλοι, είμαι το αποτέλεσμα των επιλογών μου», σημειώνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση μέσα από την οποία απαντά στις επικρίσεις που δέχεται και τονίζει χαρακτηριστικά πως «δεν θα ανεχθώ μοχθηρά σχόλια και πικρόχολους υπαινιγμούς που αμφισβητούν την ακεραιότητα, το ήθος μου».

Η δημοσιογράφος μάλιστα κάνει και έναν μίνι – απολογισμό της πορείας της και υπενθυμίζει πως έχει δώσει μεγάλες μάχες εναντίον του συστήματος Μητσοτάκη τις οποίες και πλήρωσε ακριβά.

«Η στάση μου επιβλήθηκε αποκλειστικά και μόνον από τη συνείδηση μου και την γνώση μου για το τι εστί σύστημα Μητσοτάκη για τη χώρα και τους ανθρώπους της. Φυσικά με πολέμησε και ο ίδιος και φυσικότατα με νίκησε. Για την ακρίβεια με συνέτριψε», γράφει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κ. Ακριβοπούλου

«Αυτοαναφορικό ποστ:

Πολέμησα δημόσια – χωρίς πλάτες, καβάντζες και δίχτυα η δίκτυα ασφαλειας- τον Μητσοτάκη και τον Μητσοτακισμό από το 2016 που αναδείχτηκε στην αρχηγία της Ν.Δ. με “περίεργες” διαδικασίες , κατόπιν … αδιευκρίνιστων μέχρι και σήμερα τεχνικών λαθών… Δεν μου το ζήτησε κανείς και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι θα μπορούσαν να το ζητήσουν.

Ναι δεν τήρησα αποστάσεις και το έκανα συνειδητά , επειδή απεχθάνομαι το είδος των ισοαποστάκηδων, ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές με ζωτικής σημασίας επίδικα. Και ας μου έλεγαν πολλοί “κρατήσου λίγο”…

Η στάση μου επιβλήθηκε αποκλειστικά και μόνον από τη συνείδηση μου και την γνώση μου για το τι εστί σύστημα Μητσοτάκη για τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Φυσικά με πολέμησε και ο ίδιος και φυσικότατα με νίκησε. Για την ακρίβεια με συνέτριψε. Από το 2019 αποκλείστηκα από όλα – μα από όλα όμως – τα ΜΜΕ με δραματικές συνέπειες στην οικονομική και επαγγελματική μου κατάσταση μέχρι και σήμερα.

Δεν είμαι ήρωας, ούτε θύμα. Όπως όλοι, είμαι το αποτέλεσμα των επιλογών μου. Δεν πρόκειται όμως να ανεχθώ μοχθηρά σχόλια, πικρόχολους υπαινιγμούς ,κακόβουλους ψιθύρους , ουρλιαχτά και υστερίες που αμφισβητούν την ακεραιότητα μου, το ήθος μου και την συνέπεια μου στις αρχές μου.

Με δυο λόγια βγάλτε λίγο τον σκασμούλη όσοι με ξέρετε και κυρίως σας ξέρω…».

Τα πιο σημαντικά