Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΔεν πρόλαβε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση στον Τροχό της Τύχης: «Το...

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση στον Τροχό της Τύχης: «Το έχω λύσει»

Μια εκπληκτική στιγμή στον Τροχό της Τύχης: «Το έχω λύσει» πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης», όπου μία παίκτρια κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο το κοινό όσο και τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, επιλύοντας τον γρίφο πριν καν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Η ταχύτατη επίλυση του γρίφου

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η κατηγορία του γρίφου ήταν «αντίθετα». Η παίκτρια, δείχνοντας απίστευτη ταχύτητα και διαίσθηση, επέλεξε τέσσερα γράμματα: το Ο, το Ν, το Κ και το Μ. Με το που αποκαλύφθηκαν τα αντίστοιχα γράμματα στον πίνακα, εκείνη χωρίς να χάσει λεπτό αναφώνησε «το έχω λύσει», προκαλώντας την έκπληξη όλων στο στούντιο.

Η αντίδραση του παρουσιαστή

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πλευρό της, φάνηκε να μην πιστεύει αυτό που συνέβαινε. Η ταχύτητα και η αυτοπεποίθηση της παίκτριας, που έσπασε κάθε ρεκόρ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προκάλεσαν μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στο κοινό όσο και στους συντελεστές της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο




Η σκηνή αυτή σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους παρακολούθησαν το επεισόδιο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον Τροχό της Τύχης όλα μπορούν να συμβούν. Παίκτες με δυνατές γνώσεις, γρήγορη σκέψη και τύχη μπορούν να καταφέρουν το αδύνατο, όπως ακριβώς συνέβη με την εν λόγω παίκτρια.

Για την ιστορία να πούμε ότι οι αντίθετες λέξεις ήταν: ΛΥΣΙΜΟ – ΔΕΣΙΜΟ.

Τα πιο σημαντικά