Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024
PlusΔιονύσης Πρώιος: «Άργόσβηνε» στην άσφαλτο και… του έκαναν αλκοτέστ – Τι είπε...

Διονύσης Πρώιος: «Άργόσβηνε» στην άσφαλτο και… του έκαναν αλκοτέστ – Τι είπε στους αστυνομικούς

Στην αρχή οι αστυνομικοί θεώρησαν πως ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου, πρώην παίκτη του MasterChef, o οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR αρχικά οι αστυνομικοί εκτίμησαν πως ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, όμως κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο Γεννηματάς έγινε γνωστό πως η κατάσταση του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

Ο Διονύσης Πρώιος φορούσε κράνος το οποίο όμως αφαίρεσαν οι αστυνομικοί για να προβούν σε αλκοτέστ την ώρα που ο ίδιος ψυχορραγούσε. Εν τέλει, ο πρώην παίκτης του MasterChef άφησε τη τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο αφού υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να γίνει κατανοητό υπό ποιες συνθήκες ο Πρώιος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο περί αυτοκτονίας.

Η ανατριχιαστική οικογενειακή ιστορία

Μια νέα ανατριχιαστική πτυχή αναφορικά με τον θάνατο του Διονύση Πρώιου είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» εκτός από τον γιό του Διονύση Πρώιου που έχασε την ζωή του στα 20 του ύστερα από ατύχημα που είχε με την μηχανή του και ο πατέρας του αδικοχαμένου πρώην παίκτη του MasterChef είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα επίσης με τη μηχανή.

Την είδηση για το χαμό του πατέρα του Διονύση Πρώιου έκανε γνωστή συμπαίκτης του από περασμένο κύκλο του μαγειρικού διαγωνισμού MasterChef.

«Δεν μας λένε πώς πέθανε»

Καλός φίλος του Διονύση μίλησε την Δευτέρα στον Alpha, όπου και κατήγγειλε πως η οικογένεια παραμένει μέχρι σήμερα «στο σκοτάδι» για τα αίτια του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε, το πόρισμα της τροχαίας δεν έχει βγει ακόμα με αποτέλεσμα οι οικείοι του να μην γνωρίζουν πώς πέθανε.

«Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του την Παρασκευή το απόγευμα ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο “Γεννηματάς” και αν μπορούσα να πάω εκεί. Μέχρι να φτάσω ήταν ακόμα στη ζωή. Ξεψύχησε αφού έφτασα. Ήταν εκεί κάτι ξαδέρφια του και μια κοπελίτσα που είχε σχέση παλιά. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα αλλά δεν έχουμε ακόμα το πόρισμα της τροχαίας», δήλωσε στην εκπομπή ο Κίμων Πάτας.

Δείτε το βίντεο:



Τα πιο σημαντικά