Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΘρήνος για την 32χρονη Γερμανιδα - Τραγικός θάνατος στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Θρήνος για την 32χρονη Γερμανιδα – Τραγικός θάνατος στο φαράγγι της Σαμαριάς – Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή

Oλοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 33χρονης τουρίστριας στο φαράγγι της Σαμαριάς, που έχασε τη ζωή της μετά από κατολίσθηση στην περιοχή.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία θανάτου ήταν “ολιγαιμική καταπληξία” και “τραυματική ρήξη αγγείων του κάτω άκρου”, κάτι που σημαίνει πως υπήρξε σοβαρή απώλεια αίματος που οδήγησε σε σοκ.

Το περιστατικό συνέβη όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, η 33χρονη βρισκόταν πάνω σε ένα ξύλινο γεφυράκι, το οποίο κατέρρευσε εξαιτίας της κατολίσθησης, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά από τα ξύλα.

Το πόρισμα επιβεβαιώνει τις αρχικές αναφορές, ότι ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος λόγω των βαθιών κοψιμάτων που προκλήθηκαν στα κάτω άκρα της, από τα αιχμηρά ξύλα του γεφυριού.




Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το περιστατικό, ενώ εξετάζονται μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών στο δημοφιλές αυτό φυσικό αξιοθέατο. Το φαράγγι της Σαμαριάς αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για περιπατητές, ωστόσο τέτοιου είδους συμβάντα φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και τη λήψη πρόσθετων προληπτικών μέτρων

Τα πιο σημαντικά