Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΜία σειρά, 2 κανάλια: Η νέα ελληνική σειρά που φέτος θα παίζει...

Μία σειρά, 2 κανάλια: Η νέα ελληνική σειρά που φέτος θα παίζει και σε Mega και σε ALPHA

Η ελληνική μυθοπλασία βρίσκεται στα καλύτερά της, με τη μία σειρά να… διαδέχεται την άλλη. Και μπορεί εσχάτως τη μερίδα του λέοντος να την έχουν οι δραματικές παραγωγές, όμως σιγά σιγά επιστρέφουν και οι κωμωδίες.

Τέτοια είναι και η πολυαναμενόμενη «Έχω παιδιά» με πρωταγωνιστές την Ευγενία Σαμαρά και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Βασίλη Μαυρογεωργίου, που έρχεται λίαν συντόμως στις οθόνες μας.

Τι γνωρίζουμε για την πλοκή της σειράς; Τ’ ακόλουθα:

Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά».

Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η εν λόγω σειρά θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Εκείνο, ωστόσο, που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι πως το «Έχω παιδιά» θα προβάλλεται σε δύο διαφορετικά κανάλια: τόσο στο MEGA στην Ελλάδα, όσο και στον Alpha της Κύπρου.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς που περιμένουμε με ανυπομονησία, δεδομένου του ότι το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής:

Τα πιο σημαντικά