Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024
διάφοραΕλληνίδα αιθέρια καλλονή που έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο - Όμοια της...

Ελληνίδα αιθέρια καλλονή που έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο – Όμοια της καμία

Η Καίτη Φίνου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που έκανε το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο το 1980.

Η ηθοποιός, αν και έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.

33f11a88ea15442ea0ff3612910561ef

finou padazis1

230211085014 kaitifinou

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Καίτη Φίνου: Oι φωτογραφίες της ηθοποιού από την παραλία

Η Καίτη Φίνου σε πρόσφατες αναρτήσεις της, ανέβασε φωτογραφίες, όπου και ποζάρει με το μαγιό της στα 63 της χρόνια και μας δείχνει τη σιλουέτα της, χωρίς φίλτρα και οι θαυμαστές της σπεύδουν να σχολιάσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)


Σε πρόσφατη δήλωσή της η ίδια εξομολογήθηκε πως κάνει διατροφή, προσέχοντας περισσότερο την υγεία της: «Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά (…) Έκοψα το αλεύρι, τη ζάχαρη και εντελώς τα γαλακτοκομικά. Είμαι στον τέταρτο μήνα».

kaiti finoy i fantasiosi ton 80s pozarei sta 63 tis me magio kai leei quot ochi quot se filtra amp makigiaz kaiti finoy i fantasiosi ton 80s pozarei sta 63 tis me magio kai leei quot ochi quot se filtra amp makigiaz 1

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Καίτη Φίνου: “Διαχειρίστηκα μόνη μου την απώλεια των αδελφών μου – Έχω κατάθλιψη”

Μιλάω με την Παναγία πολλές φορές και της λέω “και τι κατάλαβες με αυτό που έγινε;”», ανέφερε η Καίτη Φίνου – Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός μπροστά στην κάμερα

Η Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega για τη ζωή της, την περιπέτεια με την υγεία της μετά τον κορoνοϊό, για την κατάθλιψη και για τον χαμό των αδερφών της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της όπως εξελίχθηκε σήμερα.

Καίτη Φίνου: Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

«Η πρώτη μου συνέντευξη μετά από έναν χρόνο που δεν δίνω συνεντεύξεις είναι στη Φαίη, την αγαπώ πολύ. Έγιναν τα χίλια μύρια σαν παρενέργειες, έπαθα ωχρά κηλίδα και σάπισαν όλα μου τα δόντια. Θα έπρεπε να φοράω μαύρα γυαλιά. Δεν μπορώ να μιλήσω καλά γιατί έχω πρόσθετα δόντια. Δεν είχα λεφτά να κάνω εμφύτευση και έβαλα οδοντοστοιχία. Έφυγαν και τα νύχια μου, τα μαλλιά μου μού πέσανε», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου.

Μιλάω με την Παναγία πολλές φορές

Για τον θάνατο των αδερφών της ανέφερε: «Μετά τον χαμό των αδερφών μου, κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μου λείπουν τις ώρες που θέλω εγώ. Μετά τον χαμό τους, έζησα 1-2 χρόνια με το να κοιτάω φωτογραφίες και αυτό δεν μου έκανε καλό. Έκρυψα και τις φωτογραφίες τους. Μιλάω με την Παναγία πολλές φορές και της λέω “και τι κατάλαβες με αυτό που έγινε;”», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Έχω ζητήσει ψυχολογική βοήθεια από τα 40 μου έτη

«Διαχειρίστηκα τις απώλειες μόνη μου. Έχω ζητήσει από τα 40 μου έτη ψυχολογική βοήθεια. Eίναι ένα επάγγελμα που χειμώνα-καλοκαίρι ψάχνεις δουλειά. Σε κάνει κάπως ευάλωτο αυτό. Έχω ακόμα κατάθλιψη, θεωρώ πως είμαι μόνη. Παρόλο που έχω κόσμο γύρω μου και φίλους, προτιμώ να είμαι μόνη μου στο δωμάτιό μου και να κάνω πράγματα που θέλω εγώ», προσέθεσε στη συνέχεια η Καίτη Φίνου.

Μου λένε να πάω να καθαρίσω σκάλες

«Έχω κουραστεί να ακούω το μακρύ και το κοντό του καθενός. Είμαι 65 χρόνων και μου λένε να πάω να καθαρίσω σκάλες. Έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο γιατί καταλαβαίνω ότι είναι άνθρωποι που με γνωρίζουν», τόνισε η Καίτη Φίνου για τα σχόλια που δέχεται στα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Τα πιο σημαντικά