Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024
διάφοραΔημήτρης Φιντιρίκος: Το παρελθόν του και οι γυναίκες που πέρασαν από τη...

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το παρελθόν του και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες και το όνομά συνδέεται με πολλούς τομείς, από την τεχνολογία έως την εστίαση.

Πιο συγκεκριμένα, έχει τον δικό του διεθνή όμιλο εταιριών, το Fidirikos Group, ο οποίος αποτελείται από επιχειρήσεις κατασκευών, ναυτιλιακών, ναυπηγείων, καζίνο, εστίασης, real estate, με ισχυρή παρουσία σε 4 χώρες της Ευρώπης.

Ξεχωρίζει, βέβαια, και για την κοσμική του ζωή και την παρουσία του στα social media. Κυρίως μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, αλλά και τα πράγματα και τα πρόσωπα που αγαπάει πιο πολύ.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Αν ρίξει κανείς μία ματιά στο προφίλ του θα καταλάβει αμέσως πως λατρεύει να ταξιδεύει, αφού οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει είναι από τους προορισμούς που επισκέπτεται, είτε αυτοί είναι στην Ελλάδα είτε είναι στο εξωτερικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Φιντιρίκος (@dimi_fidi)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Φιντιρίκος (@dimi_fidi)

Λατρεύει, επίσης, τα ζωά και έχει και δικό του κατοικίδιο, ένα σκυλάκι, το οποίο βρίσκεται μαζί του σε πολλές από τις αγαπημένες του στιγμές, αφού δεν θέλει να το αφήνει πίσω. Βέβαια, δείχνει να έχει μεγάλη αγάπη και για τα άλογα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Φιντιρίκος (@dimi_fidi)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Φιντιρίκος (@dimi_fidi)

Σε πολλές αναρτήσεις του θα βρει κανείς και την μητέρα του, την κυρία Ρένα, με την οποία έχει την τέλεια σχέση. Σπάνια βλέπει κανείς μητέρα και γιο τόσο δεμένους, αλλά οι δυο τους λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα ταξίδια, γι’ αυτό και κάνουν πολλά μαζί.

Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, προσπαθεί γενικότερα να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τις συντρόφους του, προστατεύοντας έτσι και τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και τα πρόσωπα που έχει δίπλα τους και τις οικογένειές τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη με την οποία μαθεύτηκε πως έχει σχέση. Ήταν το 2020 όταν διέρρευσαν οι τρυφερές τους στιγμές σε παραλία, αλλά ακόμη και τότε παρέμενε διακριτικός και πρόσεχε πολύ τι ανέβαζε στα social media. Το έκανε και εκείνη.

dalaka fintirikos paralia

Ήταν μία σχέση πολύ έντονη που κράτησε μέχρι το 2023. Αυτά τα τρία χρόνια χώρισαν πολλές φορές, αλλά πάντα γυρνούσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και, μάλιστα, εκείνος υπήρξε μεγάλο στήριγμα για την αθλήτρια όσο εκείνη βρισκόταν στο Survivor. Παρόλα αυτά, αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν άλλο να είναι στα on and offs και έδωσαν οριστικό τέλος, χωρίς να προχωρήσουν σε καμία δήλωση, κρατώντας χαμηλό προφίλ κι τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

dalaka fintirikos dalaka fintirikos fili

Αυτό το καλοκαίρι, ένα χρόνο περίπου μετά τον χωρισμό τους, έγινε γνωστό πως μια άλλη γυναίκα έχει μπει στη ζωή του. Πρόκειται για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη. Δεν έχουν επιβεβαιώσει με δηλώσεις το γεγονός, όμως αναρτήσεις τους από τα ίδια μέρη και τα tag στα story κάτι σημαίνουν… ενώ κυκλοφόρησε και ένα βίντεό τους σε ρομαντικές στιγμές – δείτε το εδώ.

Το φαντασμαγορικό του σπίτι

Η 20χρονη, μάλιστα, τις προάλλες δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το υπερπολυτελές σπίτι του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με μινιμαλιστική αρχιτεκτονική, που δίνει έμφαση στις καθαρές γραμμές και τα ανοιχτά χρώματα, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας.

Η διακόσμηση ακολουθεί ένα μίγμα μοντέρνου και κλασικού στυλ, με έντονες επιρροές από τη σύγχρονη τέχνη. Πολλά έργα τέχνης κοσμούν τους τοίχους, προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ η χρήση γυάλινων επιφανειών και μεγάλων παραθύρων δίνει αίσθηση χώρου και φωτεινότητας.

dimi fidi 1726576572364

Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι ευρύχωροι και άνετοι. Στο σαλόνι κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι με πινελιές από σκούρα ξύλα και μέταλλο. Το τζάκι και η μεγάλη βιβλιοθήκη δίνουν έναν αέρα ζεστασιάς και άνεσης, ενώ τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να πλημμυρίζει τον χώρο.

dimi fidi 1726576555537

Το σπίτι διαθέτει έναν εντυπωσιακό κήπο με πισίνα, ο οποίος αποτελεί ένα μικρό καταφύγιο ηρεμίας στην καρδιά της πόλης. Οι εξωτερικοί χώροι είναι διαμορφωμένοι με σύγχρονα στοιχεία, ενώ οι άνετες ξαπλώστρες και οι χώρους χαλάρωσης προσκαλούν τον επισκέπτη να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης.

dimi fidi 1726576521741

Λόγω της ιδιωτικότητας του Δημήτρη Φιντιρίκου, δεν διατίθενται δημόσιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί ο ίδιος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες δείχνουν ορισμένα τμήματα των χώρων του, καθώς και τον κήπο του σπιτιού.

melina

Τα πιο σημαντικά