Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
Ελλάδα«Ποταμός» ο Κώστας Πρέκας για την Αλίκη Βουγιοuκλάκη: «Ήταν δυστυχισμένη, δεν κατάφερε...

«Ποταμός» ο Κώστας Πρέκας για την Αλίκη Βουγιοuκλάκη: «Ήταν δυστυχισμένη, δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει την…»

Για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Κώστας Πρέκας.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι η μεγάλη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου ήθελε να γίνει μια σταρ Χολιγουντιανών προδιαγραφών της εποχής και επειδή δεν το κατάφερε, έμεινε για πάντα δυστυχισμένη.

kostas prekas

«Η Αλίκη ήταν δυστυχισμένη γιατί θέλησε να παρουσιάσει μια γυναίκα που δεν είχε γνωρίσει ποτέ. Είχε φτιάξει μέσα της ένα μοντέλο ιδανικής γυναίκας που δεν κατάφερε να τη φτάσει.

Και προχωρώντας σκαλί-σκαλί προσπάθησε να γίνει κάτι το απλησίαστο. Ίσως μια Ελληνίδα Γκρέτα Γκάρμπο, μια Μέριλιν Μονρό. Και αυτά που διαβάζω για «φίλες» και «φίλους» είναι ένα μεγάλο ψέμα. Η Αλίκη ζούσε μια τραγωδία», επεσήμανε στην «Espresso».

Κώστας Πρέκας: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Είναι το πλέον μυθικό πρόσωπο του ελληνικού πολιτισμού. Η Αλίκη είχε τεράστιο ταλέντο αλλά δεν της δόθηκε η ευκαιρία. Η Αλίκη δεν ήταν ευτυχισμένη και συνέβησαν πολλά τότε με τον Δημήτρη. Τα γνωρίζαμε όλοι οι ηθοποιοί εκείνης της εποχής. Άλλωστε, η Αλίκη κρατούσε στην επιφάνεια τον Δημήτρη γιατί εκείνη ήταν η εθνική σταρ.

Η Αλίκη ακόμα και σήμερα κρατάει όρθιο τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ακόμα και το ελληνικό θέατρο. Δεν θα ξαναπεράσει τέτοιο αστέρι», τόνισε στο τέλος ο Κώστας Πρέκας.

Τα πιο σημαντικά