Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
PlusSurvivor: Σοβαρή καταγγελία για τον Στέφανο Βλάχο - Άνω κάτω η παραγωγή...

Survivor: Σοβαρή καταγγελία για τον Στέφανο Βλάχο – Άνω κάτω η παραγωγή και ο ΣΚΑΪ – Αποβάλλεται από το παιχνίδι;

Το Survivor ξεκίνησε και αίσθηση προκαλεί η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας για τον Στέφανο Βλάχο ο οποίος αποτελεί έναν από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Χαμός» επικρατεί με την δημοσίευση ενός χρήση του Twitter, ο οποίος γνωστοποιεί διάφορα μηνύματα που έστελνε ο 20χρονος νοσηλευτής με διάφορες λεκτικές «επιθέσεις».

Όπως υποστηρίζει, άτομο του ανέφερε ένα σοβαρό σκηνικό που είχε συμβεί μεταξύ τους (πήγε να του σβήσει το τσιγάρο στο μάτι) περίμενε μια συγγνώμη και να απολογηθεί αλλά αυτός απάντησε «μακάρι», δηλαδή πως δεν μετάνιωσε αλλά ήθελε να το κάνει.

Σε ένα άλλο μήνυμα φαίνεται να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για έναν άνδρα ο οποίος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις όπως σεξουαλικη παρενόχληση, βιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών.

Παράλληλα, φαίνεται να δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ζευγάρι, μιλώντας για τον άνδρα της φωτογραφίας και με άσχημους χαρακτηρισμούς για την κοπέλα.

Τέλος, φαίνεται σε σχόλιο να αμφισβητεί και να κοροϊδεύει δημόσια στο τικ τοκ θύμα βιασμού λέγοντας πως το κάνει για να την λυπηθούν.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: mediatime.gr

Τα πιο σημαντικά