Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
ανθρώπινες σχέσειςΗ καλύτερη ημέρα και ώρα για σeξ: Το 80% συμφωνεί ότι η...

Η καλύτερη ημέρα και ώρα για σeξ: Το 80% συμφωνεί ότι η καλύτερη ώρα είναι ακριβώς αυτή

Ποια είναι η τέλεια στιγμή για να ζήσεις τις πιο καυτές στιγμές της εβδομάδας σύμφωνα με την τελευταία έρευνα!

Αναρωτήθηκες ποτέ ποια είναι η ιδανική ώρα για σεξ; Αν ναι, δεν είσαι μόνη! Η νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε από την Pour Moi αποκαλύπτει την πιο καυτή στιγμή της εβδομάδας και δείχνει ποιος είναι ο πιο αγαπημένος χρόνος για ζευγάρια παγκοσμίως.

Η έρευνα, που διεξήχθη σε 2.000 ενήλικες από Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, ΗΠΑ και Καναδά, αποκαλύπτει ότι το Σάββατο είναι η πιο δημοφιλής ημέρα για σεξ.

 

Οι πιο δημοφιλείς μέρες της εβδομάδας: 

  • Σάββατο (43%)
  • Παρασκευή (22%)
  • Κυριακή (10%)
  • Πέμπτη (6%)
  • Τετάρτη (5%)
  • Τρίτη (4%)
  • Δευτέρα (2%)

Αν αναρωτιέσαι ποια ώρα της ημέρας ξεχωρίζει, το 80% των συμμετεχόντων συμφωνεί ότι η καλύτερη στιγμή είναι ακριβώς στις 22:09! Ναι, ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η Marina Nicoli, Marketing Manager της Pour Moi, εξηγεί ότι οι Σάββατο βράδια είναι ιδανικά γιατί οι άνθρωποι νιώθουν πιο χαλαροί και έτοιμοι να απολαύσουν χρόνο με τον σύντροφό τους. Οπότε, αν είσαι της γνώμης ότι το Σάββατο βράδυ είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ζήσεις την πιο καυτή στιγμή της εβδομάδας, μάλλον δεν κάνεις λάθος!

Η έρευνα δείχνει ότι το 43% των συμμετεχόντων επιλέγουν το Σάββατο για σεξ, ακολουθούμενο από την Παρασκευή με 22%, και την Κυριακή με 10%. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ώρες μεταξύ 22:00 και 00:00 είναι οι πιο προτιμώμενες, με την ώρα 22:09 να ξεχωρίζει ως η απόλυτη αγαπημένη.

Από την άλλη πλευρά, οι πρωινές ώρες δεν είναι και τόσο δημοφιλείς. Μόνο το 4% των συμμετεχόντων δηλώνει ότι προτιμάει το σεξ νωρίς το πρωί, μεταξύ 06:00 και 08:00. Για τους πιο νυχτερινούς τύπους, οι ώρες μετά τις 22:00 φαίνεται να είναι ιδανικές, ενώ οι ώρες πριν τις 18:00 δεν φαίνεται να έχουν την ίδια “σεξουαλική ενέργεια”.

Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι σχεδόν το 48% των συμμετεχόντων αναφέρουν ότι κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 19% δύο φορές την εβδομάδα. Οι γυναίκες ηλικίας 25-45 ετών έχουν υψηλότερη επιθυμία για σεξ, προτιμώντας τέσσερις φορές την εβδομάδα, σε αντίθεση με τους άντρες που προτιμούν δύο φορές την εβδομάδα.

Επομένως, αν θέλεις να είσαι σε συγχρονισμό με τις σεξουαλικές προτιμήσεις της πλειονότητας, μην ξεχνάς το Σάββατο βράδυ και την ώρα 22:09. Ίσως, αυτή η μικρή λεπτομέρεια να κάνει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του χρόνου που περνάς με τον σύντροφό σου!

Πηγή: shape.gr

Τα πιο σημαντικά