Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΞημέρωσε μαύρη μέρα για τον Αργύρη Πεδουλάκη: Νεκρή η σύζυγός του, ήταν...

Ξημέρωσε μαύρη μέρα για τον Αργύρη Πεδουλάκη: Νεκρή η σύζυγός του, ήταν μόλις 58 ετών, ράκος ο προπονητής

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Αργύρης Πεδουλάκης, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου, καθώς η οικογένειά του θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Η εκλιπούσα σύζυγος του, η οποία έδινε επί μακρόν μάχη με μια σπάνια ασθένεια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η απώλειά της έχει βυθίσει την οικογένεια σε πένθος, καθώς όλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη θλίψη που προκάλεσε ο πρόωρος χαμός της.

435

Οι Ανακοινώσεις των ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με βαθύ αίσθημα θλίψης, εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον Αργύρη Πεδουλάκη, αναγνωρίζοντας την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, Αγγελικής, η οποία πάλεψε με γενναιότητα το τελευταίο διάστημα. Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά της όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς την οικογένεια και τους κοντινούς της ανθρώπους, συμμετέχοντας στο πένθος τους.

3cfd8ab63f344ff0a42564f049aee573

Παράλληλα, η ΚΑΕ Περιστέρι, στην οποία ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει επίσης αφήσει το δικό του αποτύπωμα, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια, ενώ έστειλε ευχές «το χώμα που θα τη σκεπάσει να είναι ελαφρύ», ως ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη της.

Στο ίδιο κλίμα συγκίνησης, ακολούθησαν με παρόμοιες δηλώσεις συμπαράστασης και οι ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ ΑΕΚ, αποδεικνύοντας ότι σε στιγμές όπως αυτές, η αθλητική κοινότητα ενώνεται στον κοινό πόνο και στην έκφραση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.




Μετά από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ εξέφρασε με τη σειρά της τα δικά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.

“H οικογένεια της AEK BETSSON BC εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον Αργύρη Πεδουλάκη για το χαμό της συζύγου του, Αγγελικής.

Κουράγιο, Αργύρη”.

Τα πιο σημαντικά