Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
PlusΗ Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη: «Ήταν...

Η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη: «Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί»

Ερωτευμένος ξανά είναι είναι εδώ και μερικούς μήνες ο 68χρονος Τζώνη Καλημέρης, δύο σχεδόν χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κοντοβά.

Όπως έγινε γνωστό στα μέσα Ιουλίου, ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής τηλεόρασης είναι ζευγάρι με την με την 44χρονη Κύπρια παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή “Όμορφη μέρα” στο ΡΙΚ.

Και παρόλο που οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, η Ελπίδα Ιακωβίδου μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, στο κυπριακό περιοδικό Down Town και επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι.

“Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων. Ούτε και συνέτρεχε ο οποιοσδήποτε λόγος για να επιδιώξουμε κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει” δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ελπίδα Ιακωβίδου στο κυπριακό “Down Town” που πρόκειται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή.

Τα πιο σημαντικά