Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
ζώδιαΤα 3 ζώδια που θα δουν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής τους...

Τα 3 ζώδια που θα δουν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής τους να κλείνει τον Αύγουστο

Ο φετινός Αύγουστος έχει πολλές μεταβάσεις, οι οποίες επηρεάζουν σημαντικά τη ζωή και τις διαθέσεις των ζωδίων.

Ανάμεσα στις κορυφαίες αστρολογικές κινήσεις, είναι η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο, η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθύες για όλη τη διάρκεια του 2024, όπως και οι εκλείψεις, με την πιο κοντινή να πραγματοποιείται στις 18 Σεπτεμβρίου, στον άξονα Ιχθύων και Παρθένου.

Ο αστρολογικός χάρτης για κάποια ζώδια, φέρνει αναγνώριση, εύνοια στον τομέα των σχέσεων, ενώ για άλλα επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές. Τρία ζώδια θα δουν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής τους να ολοκληρώνεται τον φετινό Αύγουστο και θα κληθούν να διαχειριστούν τις αλλαγές που θα φέρει το κλείσιμο ενός μεγάλου και σημαντικού κύκλου της ζωής τους.

woman happiness sunrise silhouette 40192

Τα 3 ζώδια που θα δουν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής τους να κλείνει τον Αύγουστο

  • Δίδυμοι
  • Λέοντες
  • Σκορπιοί

Δίδυμος

Δίδυμοι, ο φετινός Αύγουστος σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου που ήταν κεντρικός για τον αυτοπροσδιορισμό και την ταυτότητά σας, για πολύ καιρό. Είτε είναι μια σχέση, μια δουλειά ή η οικογενειακή ζωή όπως την ξέρατε, η αλλαγή αυτή αγγίζει κάτι με το οποίο εσείς είχατε ταυτιστεί.

Μπορεί αυτός ο αποχωρισμός να μην σας είναι εύκολος, ειδικά αν η σχέση αυτή ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Μπορεί ακόμη και να αναρωτηθείτε ποιος είστε χωρίς αυτή την «άγκυρα» που είχατε συνηθίσει να προσδιορίζει τη ζωή σας. Μπορεί όμως να σας χρειαζόταν και μια αφορμή ώστε να προχωρήσετε μπροστά, να αφήσετε πίσω ό, τι σας κρατούσε στάσιμο. Σε κάθε περίπτωση, η μετάβαση απαιτεί χρόνο.

Αν μπαίνετε σε ένα νέο πεδίο, συναισθηματικά ή σωματικά, να θυμάστε πως ό,τι τώρα σας ήταν γνωστό και οικείο, κάποτε ήταν άγνωστο και άβολο. Η προοπτική αυτή, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το άγνωστο με ελπίδα και όχι με φόβο. Ό,τι και αν είναι αυτό που αφήνετε πίσω σας, να θυμάστε ότι εκπλήρωσε τον σκοπό του και ότι θα φυλάξετε τις εμπειρίες και στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή σας.

Λέων

Λέοντες, αλλάζουν οι δυναμικές μιας σημαντικής ομάδας για τη ζωή σας. Μπορεί να είναι η ομάδα των συνεργατών σας, η ομάδα στο γήπεδο, ή ο στενός κύκλος των φίλων σας που αλλάζει.

Οι αλλαγές αυτές δεν είναι ποτέ εύκολες, ειδικά αν οι δεσμοί της ομάδας ήταν δυνατοί. Χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια να δημιουργήσεις σχέσεις και να βρεις ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνείς, και άπαξ και βρεθεί η χημεία αυτή , δεν είναι εύκολο να την αφήσεις. Όμως, η ζωή προχωρά μπροστά, το ίδιο και οι άνθρωποι. Να θυμάστε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την ιστορία που έγραψαν οι άνθρωποι και οι ομάδες.

Αν και θα βιώσετε αυτή τη διάσπαση σαν μια απώλεια, πρέπει να θυμάστε ότι, οι αληθινές φιλίες δεν τελειώνουν, όπως και αν έρθουν τα πράγματα. Θα εξακολουθήσετε να συναντιέστε με τους αγαπημένους σας φίλους. Ίσως μάλιστα, αυτή είναι η ιδανική περίοδος να επαναφέρετε παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας, όπως τα γράμματα, ώστε να εξασφαλίσετε πως οι φιλίες και οι σχέσεις σας, θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.

Σκορπιός

Σκορπιοί, ήρθε η ώρα να πάρετε μια ανάσα. Η ανταμοιβή που επιδιώκατε επιτέλους έρχεται και η μακρά πορεία της σκληρής δουλειάς, επιτέλους ολοκληρώνεται. Μπορεί στην αρχή να νιώσετε αποπροσανατολισμένοι χωρίς τον σημαντικό στόχο ο οποίος σας απορροφούσε όλη σας την ενέργεια. Μπορεί ακόμη και να έχετε ξεχάσει τι σημαίνει χαλάρωση ή διασκέδαση, ευχαρίστηση εκτός δουλειάς. Τώρα, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε πάλι τις χαρές της ζωής.

Αρχίστε νέα χόμπι, απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας, χαρείτε τις όμορφες στιγμές της ζωής. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να πιστεύετε πως τεμπελιάζετε. Μία νέα πρόκληση σας περιμένει σύντομα. Η δουλειά στην οποία αφιερωθήκατε, δεν ήταν ποτέ ολόκληρη η ταυτότητά σας.

Τώρα, είναι καιρός να ξεδιαλύνετε τι θέλετε από τη ζωή, πλέον με τους δικούς σας όρους. Μπορεί να χρειαστεί χρόνο, εσείς όμως είστε έτοιμοι να δρομολογήσετε τη νέα σας πορεία.

Τα πιο σημαντικά