Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
PlusΑυτή είναι η πασίγνωση ηθοποιός που ξυλοκόπησε τον άνδρα της και τα...

Αυτή είναι η πασίγνωση ηθοποιός που ξυλοκόπησε τον άνδρα της και τα έκανε… λίμπα σε ξενοδοχείο της Καρύστου

Η Φαίη Ζαφειράκου είναι η γνωστή ηθοποιός που φέρεται να συνελήφθη στην Κάρυστο για ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της

O σύζυγός της διαψεύδει τον ξυλοδαρμό με μία φωτογραφία μαζί με την ηθοποιό

H Φαίη Ζαφειράκου είναι η γνωστή ηθοποιός που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής για τον φερόμενο ξυλοδαρμό του 57χρονου πρώην συζύγου της, Ανδρέα Κομπόση (υπήρξαν αναφορές που ελέγχονται και για ξυλοδαρμό του παιδιού της), σε ξενοδοχείο της Καρύστου όπου διέμεναν για τις διακοπές τους.

Όπως έχει αναφερθεί η 38χρονη ηθοποιός ήταν σε κατάσταση μέθης καθώς είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, και προκάλεσε και ζημιές στο ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός.

zafeirako

Όπως αναφέρει το eviathema.gr όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής με την ηθοποιό να σπάει τα πάντα στο δωμάτιό της, να βρίζει και να χτυπάει τον πρώην σύζυγό της.

Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου αλλά και ενοίκους έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την ηθοποιό.

Στη συνέχεια η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου όπου αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη στις 00:00 το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελέα.

Ο 57χρονος πρώην σύζυγός της, ο στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης,  ενημερώθηκε για τη δυνατότητα να μεταβεί σε δομή για θύματα ενδοοικογενειακής βίας αλλά αρνήθηκε ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της ηθοποιού.

Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον ανήλικο γιο του κωδικός για πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

Ο ίδιος πάντως διέψευσε το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

“Καλημέρα.στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους”.

451163376 10227870775289527 2127200019651960808 n

Με αυτό το μήνυμα και την φωτογραφία δίπλα στην ηθοποιό ο συνθέτης και στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει υποστεί ξυλοδαρμό από την γυναίκα του και ηθοποιό Φαίη Ζαφειράκου.

 

Τα πιο σημαντικά