Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
ΕλλάδαΑμφιλοχία: Θρήνος στο τελευταίο αντίο της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον...

Αμφιλοχία: Θρήνος στο τελευταίο αντίο της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της – Απαρηγόρητη η μητέρας της

Απαρηγόρητη η μητέρα της, ήταν υποβασταζόμενη – «Παιδί μου, πού πας; Πού σε πάνε;» ακουγόταν να λέει.

Σε μια ατμόσφαιρα βαριάς θλίψης και πόνου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 36χρονης Αρετής, η οποία δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/7) από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Αμφιλοχία, μπροστά στο σπίτι της. Η μητέρα της Αρετής, υποβασταζόμενη και απαρηγόρητη, έκλαιγε λέγοντας: «Παιδί μου, πού πας; Πού σε πάνε;».

Συγγενείς, φίλοι, γείτονες και απλοί πολίτες παρευρέθηκαν για να αποχαιρετήσουν την άτυχη 36χρονη, εκφράζοντας τη βαθιά τους λύπη και το σοκ.

Δείτε βίντεο:

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 43χρονος εν διαστάσει σύζυγος της Αρετής, την πυροβόλησε θανάσιμα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή. Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη 36χρονη καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι της τα ξημερώματα. Πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο αυτοκίνητό της και άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντάς την θανάσιμα πριν αυτοκτονήσει.

Ένας εφιάλτης που κρατούσε χρόνια

Η ζωή της Αρετής είχε μετατραπεί σε εφιάλτη από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος ήταν γνωστός για τη βίαιη συμπεριφορά του. Το τελευταίο διάστημα, ο 43χρονος έπινε συνεχώς και συχνά εμφανιζόταν μεθυσμένος, προκαλώντας φόβο και τρόμο στην Αρετή.

Ένα από τα πιο τρομακτικά περιστατικά βίας συνέβη στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου ο 43χρονος χτύπησε την Αρετή τόσο βίαια που εκείνη αναγκάστηκε να καλέσει τον γιο της για βοήθεια. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το δραματικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Όταν η Αρετή πήρε τον γιο της τηλέφωνο, του είπε ”Βασίλη, πάρε τηλέφωνο το 100, με σκοτώνει ο πατέρας”».

kideia amfilohia 2 2 kideia 2 2

Σε σοκ η τοπική κοινότητα

Η κοινότητα της Αμφιλοχίας είναι βαθιά συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια της Αρετής, η οποία άφησε πίσω της μια οικογένεια και φίλους που την αγαπούσαν. Η ιστορία της αποτελεί μια θλιβερή υπενθύμιση της βίας που μπορεί να κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες και την ανάγκη για προστασία και υποστήριξη των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Τα πιο σημαντικά