Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
celebritiesΜαρία Τζομπανάκη: Αποχαιρέτησε τον Σασμό με 7 λέξεις - Η ανάρτησή της

Μαρία Τζομπανάκη: Αποχαιρέτησε τον Σασμό με 7 λέξεις – Η ανάρτησή της

«Ευχαριστώ όλους όσους…»

Η κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός, το βράδυ της Δευτέρας 8/7 ολοκληρώθηκε μετά από 3 επιτυχημένους κύκλους κι όπως ήταν φυσικό οι ηθοποιοί της σειράς κατακλύζονταν από συναισθήματα, συναισθήματα που κάποιοι θέλησαν να μοιραστούν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Μετά την ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, λοιπόν ακολούθησε η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη ή αλλιώς της Καλλίοπης η οποία ήταν πολύ απλή, λιτή και περιεκτική, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που αγάπησε τόσο μα τόσο πολύ την σειρά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη

«Ευχαριστώ…. Όλους όσους αγαπήσατε τον ΣΑΣΜΟ Μας…», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο της και στην σειρά αλλά και στην πραγματικότητα.

Λίγο αργότερα έκανε και ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης, την δική του ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Απόψε τελειώνει και για εσάς αυτό το ταξίδι που λέγεται Σασμός. Εμείς τον αποχαιρετίσαμε μια εβδομάδα πριν!Σε κλίμα γιορτινό,με γέλια, σφιχτές αγκαλιές ,αιφνίδια δάκρυα , θερμές ευχαριστίες και ειλικρινείς υποσχέσεις ότι θα κρατήσουμε τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν εκεί ,ζωντανές με κάποιο τρόπο… Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει σε όλους εσάς,που αγαπήσατε αυτή την σειρά με τρόπο που δεν περίμενε κανείς μας, που κάνατε αυτή την εμπειρία για εμάς μια εμπειρία ΖΩΗΣ και που με την αγάπη σας δώσατε κίνητρο σε όλους μας να παλέυουμε για τους ήρωές μας και να τους υπερασπιζόμαστε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο( το 500ό!!!)

Ευχαριστώ πολύ! Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου και ο τρόπος που αγαπούσες ολοκληρωτικά!»


Τα πιο σημαντικά