Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΜάρκος Σεφερλής: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τις παραστάσεις του -...

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τις παραστάσεις του – «Δεν κάνω κάτι κακό! Κάνω αναπαράσταση της πραγματικότητας»

«Τον Κασσελάκη δεν θα τον κάνω, γιατί δεν έχω κάποιον λόγο να τον κάνω, τα έχει κάνει όλα μόνος του»

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλους και τα όλα. Την πορεία του στο θέατρο – μάλιστα κάνει επετειακή παράσταση 20 χρόνων στο Δελφινάριο – αλλά και για την προσωπική του ζωή, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει στήριγμα του την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά.

«Με την σύζυγό μου δεν είμαστε στο ίδιο καμαρίνι, στο θέατρο είμαστε συνάδελφοι. Η Έλενα θέλει τον χώρο της, να βαφτεί, να ακούσει μουσική. Βγαίνοντας στην σκηνή περνάω από το καμαρίνι της Έλενας. Βγαίνει μου δίνει ένα φιλί και μετά βγαίνω. Κάνω παρατηρήσεις σε όλους τους ηθοποιούς μεταξύ αυτών και στην Έλενα. Δεν αλλάζει κάτι. Μου λέει πως είμαι πιο αυστηρός μαζί της αλλά έχω πιο πολλές απαιτήσεις από εκείνη», είπε για την γυναίκα του με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί το γιο τους (747932).

Η εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή για τα αρνητικά σχόλια για τις μεταμφιέσεις του

Όπως αποκάλυψε η επετειακή του παράσταση είναι για τα 20 χρόνια που είναι στο Δελφινάριο. Θέλει με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τον κόσμο που πηγαίνει και τον παρακολουθεί με ένα μεγάλο πάρτι. Στην παράσταση αυτή θα είναι και εμφανίσεις που είχε ενσαρκώσει σε παλιές παραστάσεις.

Όταν όμως ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις μεταμφιέσεις του απάντησε: «Δεν με νοιάζει αν ακούσω κάποιο αρνητικό σχόλιο γιατί δεν κάνω κάτι κακό. Κάνω αναπαράσταση της πραγματικότητας, αυτό είναι και το θέατρο. Δεν επινοώ τις φιγούρες που ενσαρκώνω, τις βλέπω. Θα “ακούσουμε” Κασσελάκη, δεν θα δούμε. Δεν εξαρτώμαι από καμία κυβέρνηση τόσα χρόνια ή πολιτικούς. Κάνω αναφορές για όλους. Τον Κασσελάκη δεν θα τον κάνω, γιατί δεν έχω κάποιον λόγο να τον κάνω, τα έχει κάνει όλα μόνος του, δεν ξέρεις από πού να τον πιάσεις.

Κάνω και τον Καραγκιόζη που μού τον ζήτησαν και κάνω ένα πολύ συγκινητικό μονόλογο με το Κολλητήρι που εστιάζει στην κοινωνικοπολιτική κατάσταση και στη σχέση του γονιού με το παιδί. Επέλεξα για πολλούς λόγους τον καραγκιόζη που είναι ένας λαϊκός ήρωας. Δεν κάνω κηρύγματα όπως κάποιοι άλλοι που κάνουν σάτιρα. Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα, όλα είναι λόγια ψυχής».




Τα πιο σημαντικά